alltså suck

.jag 2022-01-31 17:51 (1 kommentar)
jamen vad ska jag ens säga? imorgon börjar min nya kollega, hon som på sikt ska ta över ansvaret för mina gamla arbetsuppgifter och göra att jag äntligen, ÄNTLIGEN, efter att ha haft dubbla roller i evigheters evigheter, ska få jobba BARA med det som är mina "core tasks".

har dock (planerad) veterinärtid imorgon och skulle därför jobba hemifrån p g a smart ur logistiksynpunkt, pratade med assistenten E om detta för flera veckor sedan och det var inga som helst problem, han var så okej med det och han skulle ansvara för både introduktion och upplärning och FINE! kände jag och planerade resten av veckan utifrån det. men nu sms:ade han och då var ena ungen sjuk och han var därför tvungen att lämna den andra på förskolan och skulle därför komma lite senare och sen vabba resten av veckan om det behövdes.

så okej, där sprack ju min plan för 84856783:e gången eller så. blir så oerhört jävla LESS. okej, absolut ingen rår för sjuka barn, absolut att jag respekterar att de delar på vabb, jag säger ingenting om det. men samtidigt har jag faktiskr varit SUPERTILLMÖTESGÅENDE i allt som har att göra med föräldraledighet, vabb, ändrade arbetstider, ledighet och annat, trots att det har gått ut över MIG och mina arbetsuppgifter. men att inte kunna vara lite flexibel ens EN ENDA GÅNG när man dessutom ska ansvara för introduktion av en nyanställd, men samtidigt alltid förutsätta att jag ska vara det, det tycker jag faktiskt är rätt dålig stil. fy fan vad det ska bli skönt att slippa den biten åtminstone, när det nu blir. för den här introduktionen lär jag ju få hålla i själv, och gud vet när jag ska få jobba med mina grejer. i ett annat liv kanske.

w4csnysvcv

Hi there!

2022-03-23 14:46:22


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 746
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.