en lördag

.jag 2021-09-25 11:36 (inga kommentarer)
jag sliter på i min uppförsbacke som just nu är sjukt jobbig. jobbar, jobbar, jobbar. idag är det fint väder, solen skiner, det är närmare 20 grader varmt och jag sitter inne och jobbar med saker som jag borde ha hunnit med i veckan som gick. det gjorde jag uppenbarligen inte så här sitter jag och harvar. det ska jag göra en stund till, sedan ska jag gå ut i trädgården och samla fröer. eftermiddagen och kvällen ska bli min egen. imorgon ska jag hålla spårkurs på förmiddagen och på eftermiddagen har jag bokat in massage. det verkade vara en bra idé med tanke på att jag går med axlarna uppe vid öronen snudd på dygnet runt, men just nu känns det bara jobbigt att ha ytterligare en tid att passa. men men. det blir nog bra.

i vår förening händer följande: dom jag kontaktade centralt tog kontakt med vår ordförande och har fått ta del av all dokumentation kring dessa händelser. jag ANTAR att det är så rutinerna ser ut, att det ska gå genom ordförande, men tycker ändå det är lite märkligt att man inte tar kontakt med den som initierat ärendet, för tänk om det är ordförande som är problemet? i vårt fall är det faktiskt en del av problemet eftersom vår ordförande är sällsynt jagsvag och har något av en lojalitetskonflikt med surgubbarna. hon säger att hon inte har det, men visar gång på gång att det faktiskt är exakt vad det är. men nu ska vi i alla fall träffa några som är utbildade inom konflikthantering och se vad det kan leda till.

huset ser ut som helvete och idag deklarerade mr S att han skulle prioritera att klippa gräset för det skulle ha gjorts för längesen och man vet aldrig när det blir fint väder nästa gång. på matbordet ligger travar med dagstidningar som jag sparat för att det är korsord i som jag inte har tid att lösa. jag har haft stephen kings senaste bok liggande på soffbordet sedan någon gång strax efter semestern, men jag tänker inte börja läsa den förrän allting har lugnat ner sig. det är inte SÅ långt kvar nu, intalar jag mig. så jag kopplar på pannbenet, siktar mot kaklet och kör vidare.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 739
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.