snart sommar

.jag 2021-05-31 08:13 (inga kommentarer)
äntligen kom det lite värme, den var efterlängtad till och med för mig som inte tål sol och som inte gillar när det blir för varmt. men efter en så här lång och kall vår är till och med jag beredd att ta soleksem (trots SPF 50) med jämnmod.

nästa måndag ska jag ta första covid-vaccinationen. mr S fick sin första spruta i förra veckan. det känns väl bra att få det undanstökat. jag har aldrig någonsin vaccinerat mig mot någon säsongsinfluensa, inte heller mot svininfluensan när det var aktuellt. men här fick man ju tänka om. även om jag också tänker att om folk bara hade stannat hemma, inte tagit det som en livsuppgift och mänsklig rättighet att av olika skäl åka runt halva jordklotet, så hade det kanske inte blivit någon pandemi. å andra sidan så har jag ju varit en sån som gått till jobbet även om jag har varit förkyld, så jag hade väl inte heller varit oskyldig (jag har såklart har tänkt om även här).

helgen som gick var härlig: hundträning på lördagen och trädgårdspyssel på söndagen, utomhus tolv timmar per dag. då mår jag fint. nu är jag på jobbet , har massor att göra, har äntligen kommit igång med mitt biggest project ever och har även fått ett par mindre och rätt spännande att ansvara för, så nu får jag väl sätta lite fart.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 728
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.