slappnar av

.jag 2021-05-12 10:49 (inga kommentarer)
jag började skriva en text för ett tag sen, som handlade om att livet var rörigt. sen hann jag inte skriva klart på grund av RÖRAN som var. nu plockade jag fram utkastet och kände att...nä. det var väl inget nytt under solen direkt. jobbkaos och föreningslivsdrama, the story of my life känns det som.

men nu är jag långledig, fem dagar tog jag och struntade i vissa kollegors passivt aggressiva "ja, tänk den som kunde ta ledigt mitt under högsäsong ändå". för jag har faktiskt jobbat som ett as med saker som inte ens ingår i mina arbetsuppgifter och räddat röven på både den ena och den andra högre upp i organisationen, så kom inte och säg annat än att jag förtjänar att vara ledig. dessutom: om man nu har avtalat bort sin övertid och fått en extra semestervecka som kompensation, då ska man väl ändå UTNYTTJA den? japp, så fick det bli.

så nu har jag inlett dagen med sovmorgon, långsam frukost, hundpromenad och lite pyssel. nu tänker jag att det är dags för "second breakfast" och sedan lite kravlöst trädgårdsarbete. det är 20 grader varmt, jag har shorts och t-shirt för första gången i år. det ska visserligen bli kallare redan i morgon, men man får ju fånga dagen som det heter. tjo.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 728
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.