vad händer...?

.jag 2021-04-13 11:43 (inga kommentarer)
dagarna rullar på och ibland stannar jag upp och tänker till exempel att herregud, nu har snart halva april också gått. och livet bara rullar vidare. på jobbet är det fortsatt rörigt. jag VILL ju inte direkt tro att pucko-P har gjort en massa grejer med uppsåt att sabotera, men när man tar allt som hänt och allt som fortfarande inte fungerar så hittar man hela tiden samma minsta gemensamma nämnare. så det är ju så att man börjar fundera ändå? för saker som har fungerat i alla år som han "förbättrat" och nu fungerar ingenting?

utöver det brottas vi med enorma utmaningar, det råder global råvarubrist i vår och närbesläktade branscher, flera leverantörer har av olika skäl deklarerat force majeure och läget är ju därefter. kritiskt, minst sagt. nu ska man både trolla med knäna och kostnadsoptimera och helst tillverka saker utan råvaror och samtidigt leverera kvalitet. jomen det går ju sådär. så helt plötsligt jobbar jag med produktutveckling igen, vilket i och för sig är roligt men samtidigt inte precis ingår i mina arbetsuppgifter. plus att jag aldrig haft en dedikerad roll inom produktutveckling så det är väl kanske inte min bästa gren. men nu finns ingen av de gamla utvecklingsingenjörerna kvar så det är bara att gilla läget och kavla upp ärmarna. SOM VANLIGT.

jamen annars är det väl bra. har fått en himla massa att göra i min hundklubb. jag fattar inte hur det går till riktigt för jag säger ju jämt att jag bara vill vara en vanlig medlem och sen sitter jag lik förbannat plötsligt som spindeln i nätet och drar i alla trådar. så också nu. men än så länge är det nästan bara roligt. fick i och för sig en utskällning av en sån där riktig gammelmänniska, ni vet såna som varit med sen kriget och som inte tillför någonting mer än ett evigt gaggande om hur dåligt allting är nu och hur mycket bättre allting var förr, jag tror det finns såna i nästan alla föreningar. den här personen härsknade till när jag kallade till ett möte och hen "inte fått någon mer information än den som stått i kallelsen", av den enkla anledningen att allt man behövde veta stod där. men då blev hen kränkt och kände sig ovälkommen och vägrade komma. JAHAPP liksom. vissa har det helt enkelt lite för bra och har lite för mycket tid till förfogande.

dödstrött är jag, sov nästan ingenting i natt. inte av någon speciell anledning vad jag kan komma på, jag var bara uppe i varv och tankarna for hit och dit som flipperkulor. det gör dom inte nu när jag har suttit i fyra olika möten sedan klockan åtta i morse. GÄSP. men annars flyter det väl på rätt så hyfsat just nu, det där livet jag har.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 716
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.