going easy

.jag 2018-09-11 13:33 (inga kommentarer)
men vad fan, bara för att jag skrev att jag inte blev jättesjuk så känns det som att det är just det jag kommer att bli nu? näsan rinner, halsen kliar och det spränger lite i bihålorna. det vore ju också så himla TYPISKT. men ja, det är väl inte mycket att göra åt saken än att gilla läget.

ja, men vi blev sams till slut, jag och mr S. även om jag fortfarande inte fattar hur man INTE kan fatta när någon explicit säger att man inte orkar prata, men, ja, vi lär väl oss något av detta också.

hade möte med min chef och hans chef idag, om vad jag ska jobba med i framtiden. det kändes bra, jag kommer att få jobba med saker som är både roliga och utmanande - kanske lite väl utmanande ibland, men det får jag väl ta när det kommer - medan min nya kollega ska ta över hela ansvarsområdet för mina gamla arbetsuppgifter. det kommer att bli väldigt bra, tror jag. dock är ju vägen dit rätt lång, min nya kollega måste ju först läras upp, det är inte gjort i en handvändning och jag nog finna mig i att ha delvis dubbla roller även nästa säsong. men eftersom jag haft trippla och ibland fyrdubbla roller detta år så känns det som att allting kommer att bli enklare från och med nu. det känns lite som en kör med FREEEEDOOOOOM står och sjunger i bakgrunden. det ska bli SÅ skönt att slippa det här med att ha huvudansvar för någonting som bara pågår och samlas på hög oavsett om man är på plats eller ej, att kunna vara ledig en dag eller jobba hemifrån utan att behöva kolla och dubbelkolla och trippelkolla att allting är fixat så att man ska kunna vara borta, alternativt ha ett jävla BERG av jobb att bestiga när man kommer tillbaks. inte så att mitt nya jobbliv kommer att bli en dans på rosor, men lite mer kontrollerbart, lite enklare att planera, och framför allt lite mer anpassat till fyrtio timmars arbetsvecka. det blir fint.

nu ska jag åka och lämna bilen på verkstad, suck, stön, pust, jobbigt. jag vill verkligen inte göra något mer än att åka hem och lägga mig på soffan och glo på netflix, men ikväll är det valpkurs och även om den inte är sådär jättebra så är det ändå bra träning för stumpen som jag helst inte vill missa. men imorgon tänker jag mig en soft kväll på soffan, kanske kan man elda i kaminen också? det är sånt jag längtar efter nu.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.