ynk

.jag 2018-09-12 07:41 (inga kommentarer)
jomen visst var det för tidigt att säga att "jag blev inte jättesjuk" om helgen, för i min enfald trodde jag att det var det som var sjukdomen, jag kände mig ju ändå bättre och rätt okej i måndags. men det var tydligen bara något förstadium, för igår började den riktiga förkylningen. och då var det ASDRYGT att åka och lämna bilen på verkstad, de skulle bara fixa lite småsaker, det skulle ta max en timme och då hade jag innan tänkt att "jamen då kan jag ta en promenad med stumpen under tiden". kan väl säga att det var en LÅNG timme där jag mest av allt ville lägga mig ner och självdö någonstans. det blåste och regnade och stumpen är som valpar är i den åldern, hyperaktiv, så det var liksom inte som att jag skulle kunna sitta på en parkbänk och softa och för övrigt finns det inga parkbänkar i såna där små byar som den där min bilverkstad håller till. och sen när det hade gått en timme och jag släpade mig tillbaka till verkstan SÅ VAR BILEN SÅKLART INTE KLAR och så fick jag sitta där och vänta i ytterligare en halvtimme med en valp som inte alls hade blivit speciellt trött av att springa lös i skogen i en timme.

jaha, men resten av kvällen blev väl ändå rätt lugn. jag skickade iväg mr S på valpkursen och låg i soffan och glodde på andra säsongen av marcella. och sen eldade jag upp allt skräp som legat i vedlådan hela sommaren eftersom det varit för varmt för att elda i kaminen, och sen gick jag och la mig.

status idag: eländigt. men jag ska ombesiktiga bilen och har min JÄVLA do-or-die-deadline hängande över mig så det är bara att bita ihop. sitter dock i eget rum med stängd dörr och har inga möten inbokade så jag hoppas inte att jag smittar någon. nu äter jag halstabletter och dricker te och har en hel trave pappersnäsdukar på skrivbordet. MYSIGT. eller kanske inte. men det går väl över någon gång.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.