jaha

.jag 2018-08-31 07:05 (1 kommentar)
den här veckan har varit helt galen. OCKSÅ. förra veckan fick jag ju riva igång efter semestern med att hantera en stor reklamation, plus ställa mig och labba fram grejer som jag aldrig har sysslat med. denna veckan har jag fortsatt med reklamationen, vars omfattning verkade vara oändlig och plötsligt skulle jag stå och labba fram en lösning på det helst på ingen tid alls. tyvärr tar labbtesterna 10 timmar, plus förberedelser, plus utvärdering, rapportskrivning och så vidare. slet som ett djur i två dagar för att få fram resultaten, som visade sig inte vara alls bra så det var bara att ställa sig och sätta igång med nya 10-timmarstester med nya produktmodifieringar. som ska pusslas in i befintlig verksamhet och det är ju inte så att vi har en massa extra utrustning stående in case of jättemycket att göra. jaha, så mitt i alltihop så lägger en pump av och går inte att fixa. fick kasta mig iväg till djuraffären (fråga inte ens varför man måste åka till en djuraffär, men jobbar man i en smal bransch så får man hitta på egna lösningar) och naturligtvis hade den modellen utgått och den som skulle motsvara gick inte att ha där det var tänkt och HELVETE OCKSÅ JAG HINNER INTE MED SÅNT HÄR. dock, när jag åkte för att lämna tillbaka pumpen så träffade jag hypodeas egen AnnA och det var ju lite otippat och verkligen inte igår, så det blev i alla fall en trevlig pratstund :)

men resten av veckan? G-A-L-E-N. det är inte kul när ens största kund hotar att gå till konkurrenter för att de är missnöjda med våra produkter och man är den som ska få fram en lösning. plus att jag har haft en nyanställd att ta hand om. plus att jag faktiskt har svinmycket annat att göra. sen har jag för all del fått (rättmätig) cred från högre instans för jobbet jag gjort, och idag skulle vi börja tillverka ersättningsprodukten. jag kom extra tidigt för att hinna lägga ut tillverkningsorder och gå igenom vissa grejer med produktionspersonalen. jaha, men då fungerade det väl inte att lägga ut tillverkningsorder. fick ringa vår supportkille, som naturligtvis låg och sov, och VRÅLA in på hans telefonsvarare att vakna och fixa detta för fan. nej, det gjorde jag förstås inte, men jag ville. ja, men han hörde av sig inom rimlig tid, så det löste sig. men ändå. den sortens oflyt kunde jag väl ha varit utan ändå.

jaha, förutom en galen jobbvecka så har jag varit iväg i princip varje kväll. stallet, valpkurs med stumpen, plus min egen hundkurs som startade igår. och i helgen ska vi passa A och O plus att jag nog måste lägga ett antal timmar på jobbet också, för de ska sannolikt producera i helgen för att få fram ersättningsmaterialet till storkunden, och då måste någon säkerställa att det uppfyller kraven. och min assistent ska åka bort över helgen och då återstår ju bara MOI. utöver det ska vi fira en svärson fyller år. men ja, jag löser väl det på något sätt, det gör jag ju jämt.

nu: kaffe.


AnnA

Det var sannerligen en trevlig överraskning att springa på dig där. Kul med lite (läs mycket) hund och valpprat :)
Det finns ju annat i livet än jobb, jobb och jobb. Fast f-n trot..
Hoppas kaffet smakar gott och att resten går som på räls!

2018-08-31 09:23:29


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.