måndag

.jag 2018-08-27 06:41 (inga kommentarer)
jaha, då var det måndag och nu är allting igång igen. första jobbveckan efter semestern kan ju möjligen ses som någon form av mjukstart - fast det blev det sannerligen inte för mig, för jag fick ta hand om två tunga puckar av vilka jag lyckades någorlunda sätta mig in i den ena men hade noll koll på den andra. men det gick, på något sätt, men när fredagen kom var jag minst sagt slut som artist och helgen vet jag inte riktigt var den blev av. vi hade ingenting planerat och jag tycker inte att vi gjorde någonting speciellt och ändå sa det bara swooosch och så var det söndag kväll och dags att gå och lägga sig. men jaja. jo, jag hjälpte N att korrekturläsa en text (60 sidor så det var i och för sig inte gjort i en handvändning) och så betalade jag räkningar och sen var det väl allt det där vanliga, laga mat, baka bröd och plockplockplock med allt möjligt. värt att nämna är också att vi (eller rättare sagt mr S) klippte gräset sedan första gången i maj, helt sanslöst.

idag börjar en ny kollega som ska ingå i det som ska vara "mitt team". det är både spännande och rätt nervöst, jag har ju tagit hand om och introducerat massor av nyanställda under årens lopp men det har varit säsongsanställda assistenter och det här är en produktspecialist. som jag ska lära upp. håhå. ja, men jag är såklart inte ensam i det här. och på tal om det så beklagade sig min fd chef över att han inte tyckte att det funkade så bra med mina gamla arbetsuppgifter. och jag svarade att enligt mig funkar det varken bättre eller sämre än något annat år, skillnaden är bara att nu är inte jag där och sopar upp det som inte blir gjort utan nu hamnar det hos någon annan istället, och blir på så sätt synligt. och det kan ju kanske vara nyttigt för andra att se hur jag har haft det i alla år, speciellt som jag ofta har fått noll förståelse för assistenter som inte gjort det de ska. och fy FAN vad skönt det ska bli att slippa den biten, känner jag just nu. hoppas vid gudarna att det här blir bra med den nya så att jag med varm hand kan lämna över så småningom. KANSKE FÅ JOBBA MED EN GREJ I TAGET? nja, så kommer det nog inte att bli, men lite åt det håller i alla fall. man kan ju alltid hoppas.

imorgon börjar stumpens valpkurs och på torsdag börjar en kurs som jag själv ska hålla så nu rullar det väl på. hösten 2018, here we go.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.