zzzZZZzzz

.jag 2017-10-27 07:39 (inga kommentarer)
äntligen fredag. det här har varit en svinjobbig vecka med jobbstress från morgon till kväll. egentligen skulle jag ha varit ledig i måndags, men det fick jag ändra eftersom vi skulle ha konsulter här. jag känner att jag blir lite bitter när det känns som att andra minsann kan ta ledigt lite hur som haver. fast så är det kanske inte.

jaha, vi ska effektivisera produktionen och jag hade en idé som testkördes nu i veckan och den blev helsågad. fastän det så småningom visade sig att jag hade rätt och att det blev mer lönsamt att göra som jag föreslagit. jaha, men fick jag någon upprättelse eller cred för det? självklart inte. och sen stör det mig SJUKT mycket att det har funnits en person - en av dom som ska sluta nu - som har jobbat med såna här grejer i flera år, men som ändå inte har gjort det, eller åtminstone inte prioriterat det. men NU ska han - för ursäkta mig men såklart är det en han - kliva fram och liksom försöka ta äran åt sig.
blir. så. trött.

men idag är det i alla fall lite lugnare. inga inbokade möten, förhoppningsvis lugnare i produktionen, KANSKE KAN JAG SLUTA TIDIGARE? mr S ska iväg på något jobb-event och kommer inte hem förrän sent ikväll. jag ska äta tacos och elda i kaminen och titta på tv och gå och lägga mig tidigt. det är min plan. mmmm.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.