måndag

.jag 2017-10-30 12:11 (inga kommentarer)
och swooosh så for det förbi ännu en helg och så var det måndag igen. och vintertid. och mörka kvällar. och ja, det är mysigt med mörka kvällar och tända ljus och kura i soffan. men det är jobbigt också. jag brukar bli så ENORMT trött av den här omställningen och jag börjar ju jobba så tidigt att jag aldrig märker av att det blir ljusare på morgnarna, för mig ser det likadant ut, bara det att det blir mörkt mycket tidigare.

men idag har det ändå gått bra. jag har jobbat på i ett så lagom tempo och ändå fått rätt mycket gjort. och helgen var fin. vi har hängt mycket med varandra, jag och mr S, och det var fint. vill ha mer sånt, och vi tittade i kalendern och såg många rätt så tomma helger framöver där vi bara kan hänga med varandra. och det kändes bra.

i övrigt funderar jag en del på mitt liv som instruktör. det är ju roligt, det är inte det. fast samtidigt blir det ju lite jobbigt i längden att hela tiden offra fritid, men det är ju så föreningslivet fungerar. nu i höst har jag ju inte haft så mycket kurser, och då har jag väl även haft tid att fundera. och nu står jag lite och velar hit och dit - ska jag fortsätta? ska jag ta en paus? ska jag lägga av? vad som talar för det senare är att jag är lite besviken på att vidareutbildningar jag flera gånger blivit lovad aldrig blir av. först ska det bli av och man laddar för det, avsätter dagar i kalendern, planerar - och sen blir det ingenting. så har det varit flera gånger de senaste åren. och det är inte min klubb som är problemet utan det är någonstans högre upp i organisationen som det kärvar. så ska man vara strikt så är jag egentligen inte behörig att hålla de kurser jag håller, och då är det ju inte som att det står folk på kö för att hålla i kurser, tvärtom. det är alltid brist på instruktörer, det finns alltid köer till kurserna. därför är det så knäppt att man inte ens ska kunna vidareutbilda sig och bli behörig, när det dessutom sker på obetald fritid. så egentligen och på ett plan har jag lust att sätta ner foten bara för den sakens skull. av princip liksom. men då blir ju min klubb och människor som vill gå kurs drabbade, och det känns ju taskigt.

dock: kommer aldrig någonsin mer att lägga kursschema så att jag är borta tre kvällar i veckan. NOTE TO SELF när jag sen plötsligt tänker att ja, men det tar väl inte så lång tid och det går säkert bra och det är ju roligt också.

nu: lunch.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.