jamen suck IGEN?

.jag 2017-10-13 06:12 (1 kommentar)
hann knappt med att skriva gårdagens text förrän nästa person kom och meddelade att hon också hade fått ett nytt jobb och skulle sluta vid årsskiftet. det känns nästan lite overkligt, de flesta som jobbar här har varit här väldigt länge och det händer i princip aldrig att någon slutar om hen inte går i pension, typ. och nu: två uppsägningar på en dag.
den här personens uppsägning kommer väl inte att påverka mig sådär jättemycket rent jobbmässigt, vi har en del med varandra att göra men jag tycker ofta det är så att jag ber den här personen att till exempel ta fram uppgifter eller kolla upp grejer som jag behöver och som bara hon kan ta fram, och hon säger att hon ska göra det och så gör hon inte det, och man får påminna och påminna och det är så himla SEGT. och sedan är hon av typen "lättkränkt", vilket inte gör saken roligare. sen är hon snäll och så som person, så visst kommer jag att sakna henne. men jobbmässigt så det blir kanske till och med lite bättre med någon annan? det återstår såklart att se.

Tinto

Jaha, men kanske du också skulle se dig om efter något annat? Det måste ju finnas ställen där det är lite bättre ordning än det verkar vara hos er, och där en heltid är en heltid och inte minst enochenhalv.

2017-10-14 02:26:36


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.