jamen suck

.jag 2017-10-12 12:11 (inga kommentarer)
idag fick jag veta att en person som varit en bromskloss i mycket av mitt jobb, har fått ett nytt jobb och kommer att sluta vid årsskiftet. detta är dock inte bara av godo, för det innebär:
1. att ett stort projekt för utbyggnad av en av våra produktionslinjer och som typ är i startgroparna för bygglovsansökan antingen kommer att läggas ner helt eller drivas vidare med min fd assistent som projektledare. känns lite som att välja mellan pest och kolera.
2. om projektet drivs vidare så kommer jag inte att ha samma assistent nästa säsong, vilket var planen. vilket innebär: nyrekrytering, upplärning, TUSEN TIMMARS ÖVERTID. ja, inte förrän till våren, men ändå. jag hoppar inte jämfota just nu.

ja, det var väl allt. i övrigt har jag jobbat otroligt effektivt och fått hundra saker gjorda idag. tyvärr stod inte någon av dom på min att-göra-lista så det känns ändå inte som att jag har gjort något.

så kul har jag det. men ja. på plussidan: L har tagit körkort. imorgon ska vi gå ut och fira. jag och barnen och mister ex. kanske hans nya fru också, men definitivt inte mr S om han inte på något mirakulöst sätt slutar gå omkring och vara så satans KRÄNKT och börjar bete sig lite vuxet. eftersom jag inte ska vara hemma ikväll känns det ju lite blåögt att tro att den här konflikten skulle lösa sig innan helgen.

SUCK. nu: lunch.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.