längesen jag skrev

.jag 2017-10-11 07:26 (1 kommentar)
jaha. dagarna går, nu är det höst på riktigt. blöta löv, mörka morgnar och kvällar, regn. det är okej, jag gillar höst.

på jobbet stretar jag på. sköter mina gamla arbetsuppgifter, och mina nya, och en del av M:s. inget nytt under solen med andra ord. men det ska det väl bli, hoppas jag. just nu är det fokus på en jätterevision från helvetet, som kommer att vara i slutet av november. det känns ju som att det är rätt gott om tid än så länge, och samtidigt känns det som att det är jävligt bråttom med jävligt mycket.
och så är jag SKITSUR på en kollega som fått en ny tjänst och bara lämnat en massa ansvarsområden i tomma intet. fast han säger att han ska fixa det, men när man frågar när så får man bara ytterst svävande besked. och så får jag bli den sura gnälliga tjatiga bitchen. som måste påminna och påminna och bara få sura miner till svar, eftersom det är någons dåliga samvete som den inte vill bli påmind om. så himla tråkigt.

och hemma är det också så himla tråkigt just nu. det har varit en jättebra sommar och en jättebra höst, fram till i fredags när vi rök ihop i ett världskrig om något som från början var en bagatell. och jag kan tycka att okej, man vräker ur sig saker i vredesmod som man inte menar riktigt. men då kan man ju TA TILLBAKS DET sen när det har lugnat ner sig? men nä. så nu är jag tydligen en som är sur jämt. även om vi har jätteroligt så är jag tydligen ändå latent sur på något vis. bitchig också, och det enda jag innerst inne vill är att backstabba mr S. och det är alltid jag som börjar bråka. även om det bevisligen är han som först brusar upp och börjar gapa och skrika så är det på något mystiskt vis ändå alltid jag som har startat konflikten.

så trist. orkar inte, det är så energidränerande. är trött på att få skulden för allt, har inte lust att vara den som alltid tar första steget till försoning. ja, det är barnsligt och man borde vara en större människa än så. men jag orkar inte. och tänker dessutom inte ta ansvar för en massa övertolkningar som bara finns i hans huvud. jag behöver inte försvara uttalanden som "du säger ju att jag är helt dum i huvudet och inte fattar ett jävla dugg" när jag aldrig har uttalat dom orden. men det är hans tolkningar, och då har jag tydligen sagt så i alla fall.

så. trött.

LaBonita

<3 <3

2017-10-11 20:17:33


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.