doing nothing

.jag 2017-08-30 09:00 (inga kommentarer)
ja, men det börjar mer och mer kännas som vanligt igen. hösten är på väg och semestern börjar kännas mer och mer avlägsen. men det är väl som det ska vara antar jag.

igår drog höstens enda hundkurs igång med ett upplägg på en kväll varannan vecka och det känns ju som nästan ingenting, jag har ju haft tre kursdagar per vecka både höst och vår de senaste åren. jag kände mig ändå ganska opepp, men det gick över när jag väl kom igång.

med så lite inbokat så skulle jag ju kunna satsa på att själv få gå lite kurser utan att det blir stressigt och snärjigt, men då finns det naturligtvis inga kurser som passar. funderade på agility med valpen, men den blev full innan jag hann fundera färdigt. och en brukslydnadskurs på grannklubben skulle naturligtvis gå samma dagar som kursen jag håller. trist, men det är inte mycket att göra åt.

har anmält mig till tre brukstävlingar i september, inte denna helgen som kommer men sedan är det tre helger på rad vilket inte direkt är ett smart upplägg men det var nästan de enda tävlingar som fanns på hela hösten, så ska jag nå mitt mål att bli uppflyttad till högre klass så är det ju enda vägen att gå. men jag är SÅ SJUKT OTAGGAD och tänker att hur det än går så ska jag fan aldrig tävla mer. sådär tänker jag i och för sig jämt, och ändå tävlar jag. det är väl lite som med kurserna, motigt innan men oftast kul när man väl är där.

däremot har jag nästan inte tränat någonting nu i sommar, så igår körde jag ett lydnadspass med minsting och det gick bra. framförgåendet som vi har slitit och kämpat så med börjar åtminstone likna något nu. krypet är lite sisådär, bra teknik med frambenen men han blir lite väl hög bak, men resten av lydnadsmomenten känns stabila. budföringen går däremot inte alls just nu. men får man bra poäng på spåret och okej på lydnadsmomenten så ska det väl räcka ändå. under förutsättning att ingenting annat skiter sig, det finns det ju inga garantier för. det kan hända så mycket. missförstånd i kommandon, rådjur i spåret, kaniner på appellplanen. man vet aldrig vad som kommer att hända.

just nu jobbar jag med ett projekt som jag är spytrött på. redovisning mot en myndighet, deadline på fredag, idag ska vi göra den sista avstämningen och sedan skicka iväg skiten. gäsp, suck, stön. vet inte vad det är som tar emot så himla mycket, det känns bara inte kul.

men jaja. idag ska jag åka till biblioteket efter jobbet och hämta några böcker jag beställt. det blir väl dagens höjdpunkt. och sedan en lugn hemmakväll med mr S.



Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.