harvar framåt

.jag 2017-09-05 10:01 (1 kommentar)
ja, dagarna går. allt är okej. just nu jobbar jag med ett projekt som innehåller rätt mycket ekonomi, och ekonomi är min sämsta gren. det är inte det att jag inte kan räkna för det kan jag ju, det är mer att jag blir så uttråkad av begrepp som omsättningshastighet, det säger mig liksom ingenting. plus att vår nya ledning har bestämt att istället för att tänka kalenderår så ska allting räknas 12 månader bakåt i tiden från dagens datum och jag tycker att allting bara flyter omkring och fan, jag känner mig helt AUTISTISK som inte kan tänka utanför min januari-till-decemberbox.

men ja. det ordnar väl sig. annars tänker jag lite på hur jag vill ha mitt liv. jag känner att det är dags att tänka till lite. vill jag verkligen ha så många järn i elden hela tiden? jag tycker ju ofta att saker känns motiga innan jag kommer iväg och sedan blir det kul. men i söndags kväll tänkte jag på veckan som kommer, när det i princip inte är någonting bestämt alls på kvällarna, och då kände jag nästan lycka. så kanske ska jag mer tänka åt det hållet, mer vara hemma och påta och pyssla och inte alltid ha saker att göra och tider att passa? kanske måste jag inte heller hålla på och tävla en massa hela tiden? just nu känner jag ett så MASSIVT motstånd mot helgens tävling, kan inte uppbåda minsta entusiasm och har knappt ens tränat någonting. jag brukar ju annars bli mycket mer fokuserad och målinriktad med träningen när jag har en tävling framför mig, men nu känner jag bara...leda?

men ja. jag ska genomföra de här tre tävlingarna jag har anmält till, i bästa fall blir jag uppflyttad och då har jag nått mitt mål och kan vara nöjd. och går det inte bra så är det ändå knappt några fler brukstävlingar i år. jag är lite trött på bruksmänniskor, de är (inte alla men många, i alla fall i min omgivning) så himla tråkiga, tar allting på så stort allvar och det handlar BARA om att ta cert och komma till SM. och tävlingslydnaden lockar mig inte alls längre sen de ändrade programmen, jag får visserligen tävla men inte ta en titel i nya klass ett eftersom jag var uppflyttad i gamla klass tre, men nya klass två känner mer som ett mellanting mellan gamla klass tre och elit, och det känns som att vägen dit är så himla lång om man ska träna allting själv. och när man är på den nivån som jag är på finns det knappt några kurser att gå, i alla fall inte häromkring.

så nä. kanske ska jag tänka om lite här. hålla kurs en kväll i veckan eller så - okej. gå kurs - ja, gärna. tävla - ja, kanske i agility eller rallylydnad då, eller någonting annat där det inte är så förtvivlat allvarligt hela tiden. men bruks och lydnad - nja. i alla fall som det känns nu. ska bestämma mig definitivt när de här tävlingarna är över. för jag känner ALLTID ett motstånd när tävlingen närmar sig, men sen har jag i princip alltid kul när jag väl är där. och likadant med mycket annat som tar emot, det BLIR ju kul sen. och jag vill ju inte vara utan det som är kul. men kanske hitta lite bättre balans? ja, vi får väl se.

nä, nu får det vara färdigprokrastinerat, åter till ekonomiglosorna. SUCK.


AnnA

Ekonomi som är kul! Haha ;)
Fast jag är också rätt mosig i huvudet efter en dag mellan 8-18 med månadsbokslut..
Att rensa kalendern från alla måsten och görandet är väl värt att prova! Älskar ostyckade lediga dagar och kvällar. Blir det tråkigt är det bara att anmäla sig till en kurs igen :)

2017-09-05 20:42:56


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.