njutning

.jag 2017-07-30 16:49 (inga kommentarer)
jag njuter så jag njuter så jag njuter av min semester. av lediga dagar, att sova tills jag vaknar av mig själv - nåja, oftast blir det tills någon av hundarna, oftast valpen, tycker att det är dags för MAT, men det är ju inte som att vakna av en väckarklocka. gå långpromenader i skogen, sova en stund på soffan på eftermiddagen, bara ta det lugnt. jobbtelefonen ligger urladdad på byrån i hallen och där kan den väl få ligga. händer det något drastiskt så finns det folk på jobbet som har mitt privata nummer, jag känner inte att jag måste in och rota i jobbmailen för att hålla mig à jour. jag läser deckare och kollar på tv och äter jordgubbar. det är fint.

mr S är och hälsar på sin mamma idag. egentligen var det nog mest bara för att han ville ut och köra lite med sin nya bil som nu äntligen är inköpt och den gamla är såld och allt är frid och fröjd i det avseendet. och efter det där konstiga kortet hon skickade till mig (se förra inlägget) så kände jag mig inte jättesugen på att följa med och det behövde jag inte heller. så nu har jag legat på soffan och slöat i stort sett hela eftermiddagen och det är SÅ SKÖNT. jag har fönstren öppna och det regnar men är inte kallt utan fläktar behagligt. för en stund sedan skrev jag in höstens planer i kalendern. jag ska gå en instruktörsutbildning och på grund av det ska jag bara hålla en kurs nu i höst och den ska bara vara varannan vecka, så det känns som att jag kommer att ha hur mycket tid som helst. det lär ju behövas med tanke på jobbsituationen, vi ska certifieras mot en ny standard, det kommer att krävas ett hästjobb för att ro det i land och det ligger på mig att, kanske inte ro båten helt själv men åtminstone hålla i rodret större delen av färden. och så ska jag få en ny chef som aldrig har jobbat med sånt här förut, så det kommer nog att kräva om inte tårar så åtminstone blod och svett. så det är nog bra att det är rejält med luft i kalendern den här hösten.

men det blir ett senare bekymmer för jag har fortfarande TRE VECKORS SEMESTER kvar. och jag hoppas att jag kan njuta varenda sekund.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.