jamenvadfan

.jag 2017-07-25 15:19 (2 kommentarer)
jag har fått ett kort från min svärmor. vår relation är väl sådär. jag tycker hon är skitjobbig att ha att göra med, bland annat för att hon inte kan respektera ens personliga sfär, att hon liksom tränger sig på och gräver sig in där hon inte är välkommen och det tar så mycket på krafterna att ändå försöka vara artig och trevlig mot en sån människa.

jag har aldrig sagt att jag inte vill träffa henne, men det är klart att det står inte direkt överst på min att göra-lista heller. mr S springer inte heller ner dörrarna där och jag känner att det är mer hans problem än mitt, så får jag förhålla mig till min mamma och hennes tjafsande kring att ta varje tillfälle i akt att umgås. som när jag och min bror stod och pratade om att jag och mr S skulle komma och hälsa på honom och hans fru. "får jag följa med då", frågade mamma i en ton som skulle föreställa skämtsam, men hon blev skitsur när jag sa nej. gah. men ja, hon är som hon är och det är min puck att dribbla med.

så ja, vi umgås ju inte direkt med svärmor så det borde ju inte vara något problem, men uppenbarligen är det för henne? för hon skickade ett kort där det stod så här:

kära sonhustru! försöker respektera att du inte vill träffa mig. schysst att du inte spelar teater! men du ska veta att jag sett fram mot att få en sonhustru!!! att jag har längtat efter att lära känna dig. men man kan ju inte gilla alla i världen. jag gillar att du är äkta! ha det gott.

jamen JÄVLAR vad sugen jag blev på att träffas nu? eller kanske inte.

blir. så. trött.

Lisasan

Men jösses, det var ju sådär lagom smidigt. :/

2017-07-25 22:02:26

sodanismo

men alltså...va? herreminje.

2017-08-07 11:01:00


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.