sista rycket nu då

.jag 2017-07-17 06:14 (inga kommentarer)
så var det måndag igen och nu är det i alla fall äntligen sista veckan innan semestern äntligen börjar. jag upprepar äntligen för det här året har fan i mig varit slitsammare än någonsin. jag var ju ledig tre veckor i vintras och det var nog en sabla tur att jag hade det på pluskontot när allting drog igång i hundranittio utan någon direkt förvarning. galet. nu hoppas jag att den här veckan blir okej, att jag slipper jobba tolvtimmarspass och vara som en trasa när semestern börjar.

helgen var i alla fall väldigt lugn. i fredags när jag gick och lade mig så missade jag att stänga av mitt helg-larm så på lördagen ringde klockan halv sju och sen kunde jag inte somna om. men det kändes rätt okej, jag steg upp och åt frukost och läste tidningen och gick långpromenad med hundarna och cyklade ut i skogen och plockade smultron innan mr S vaknade (då sov han i och för sig VÄLDIGT länge). sedan började det regna och jag stekte kyckling och gjorde en sås som var to die for och sedan gick vi och lade oss rätt tidigt eftersom mr S skulle jobba på söndagen och jag är ju alltid kvällstrött.

jag jobbade några timmar igår, hemma från tv-soffan så det var ganska soft. annars blev det inte många knop gjorda. långpromenad på morgonen, baka bröd, laga middag, annars satt jag mest och glodde på tv, sändningarna från falsterbo och orange is the new black.

det var den helgen det. idag har jag en tid hos min duktiga massör (eller heter det massös när det är en tjej? men låter inte det lite snuskigt?), mitt på förmiddagen men det var då hon kunde och då får jag rätta in mig i ledet eftersom hela min kropp känns som en enda stor muskelknuta. dumt nog kommer han som ska bli min högsta chef på besök efter omorganisationen, vilket jag inte tänkte på när jag glatt tackade ja till den här förmiddagstiden. detta har (eller jag antar att det beror på det) genererat en hel del röriga drömmar i helgen där jag i drömmen har både dubbel- och trippelbokat mig vilket uppdagas i sista sekunden, samt rest iväg och inte bokat någonstans att bo och fått vandra mellan tusen hotell och försöka hitta något som är ledigt. JAMEN HEJ FREUD, säger vi väl om det. jaja, det får lösa sig. med den nya högsta chefen alltså. det är ju inte i första hand mig han ska träffa och han har inte bokat någon tid så han får väl ta det som det kommer.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.