fredag

.jag 2017-07-14 07:28 (inga kommentarer)
fredag, äntligen fredag, och äntligen kan man börja den riktiga nedräkningen till semestern. så skönt det ska bli. även om det flyter på rätt bra med jobbet just nu, mycket att göra förstås, men det känns som att jag har läget någorlunda under kontroll. idag ska jag ha möte med min chef och reda ut en del ekonomiska grejer som jag tydligen ska jobba lite med i fortsättningen. jag kan inget om ekonomi, men det lär jag väl få lära mig nu då. sen har jag haft en del småmöten med min blivande chef, vi har pratat lite om hur vi ska lägga upp det och sådär. jag tror det kan bli rätt bra. bland annat tycker han inte att jag ska jobba så mycket med mina gamla arbetsuppgifter ens under högsäsong, MAX halvtid om ens det. och det känns ju bra eftersom delar av mitt gamla jobb är sånt som i princip vem som helst kan göra, och då behöver det kanske inte nödvändigtvis vara jag. utan då kan jag förhoppningsvis få fokusera på mina nya arbetsuppgifter och sånt som bara jag kan. så ja, funkar det så kommer det att bli kanon.

massagen jag var på häromdagen var tyvärr inte mycket att hänga i julgranen. men nu har jag lyckats snika mig till en tid hos min gamla, hon som är så bra men krånglig. nu blir det svart eftersom hon har lagt ner sitt företag, jag gillar det väl inte riktigt men det verkar ju OMÖJLIGT att hitta någon som är ens i närheten av att vara lika bra.

i helgen händer nog inget speciellt. mr S ska jobba på söndag och det borde kanske jag också göra, men det blir lite hemifrån i så fall. med ett öga på sändningarna från Falsterbo horse show. annars: bara ta det lugnt, promenera med hundarna, äta, dricka vin och sånt där. och sedan börjar sista jobbveckan innan semestern, tjoho.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.