ny vecka, nya tag

.jag 2017-07-10 08:28 (inga kommentarer)
jaha, så gick en helg och ingenting speciellt hände och det var i och för sig vilsamt. nu ska jag jobba ensam i en och en halv vecka, det är både och. jobbigt att hinna med allt, skönt att slippa ha någon annan att tänka på, vara social och trevlig mot. inte för att jag inte kan vara social och trevlig och rätt ofta har vi väldigt kul, jag och mina kollegor, men jag tror ändå jag trivs allra bäst när jag kan gå för mig själv och sköta mitt med ett resting bitch face. jaja.

fick börja dagen med att konstatera att vissa grejer inte stämde, starta ett detektivarbete för att reda ut vad som gått fel och jag kände bara SUCK, vilken början. men jag lyckades få ordning på det.

nu har jag lite ångest för att jag måste skriva ett mail till kursansvarig på brukshundklubben och säga att jag nog bara kan ha en kurs i höst. efter många om och men så ska jag gå en instruktörsutbildning nu i höst och då blir det lite väl saftigt att klämma in två kurser parallellt med det. och hon som är hjälpinstruktör på min ena kurs har sagt att hon vill ta en paus och då känns det ännu mer ogörligt. inte omöjligt, och det är väl det som gör att det dåliga samvetet gnager lite, men samtidigt måste jag vara lite realistisk. hösten kommer att bli tuff jobbmässigt, och då kan jag inte lägga ALL fritid på att hålla kurs. dessutom hade jag tänkt sikta på att försöka få minsting uppflyttad i brukset och då måste det finnas tid till egen träning också. så jag ska bara ta mig samman och skicka det där mailet, men jag drar mig för det eftersom jag dels halvt om halvt lovat att hålla båda kurserna, dels att det är stor efterfrågan, vilket är smickrande, men det måste ju funka.

jaja. nu får jag väl streta vidare.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.