tisdag

.jag 2017-06-13 11:22 (inga kommentarer)
tiden flyger. igår jobbade jag, åkte iväg på en aktivitet direkt efter jobbet och därifrån direkt till grannbyn för att hämta barnbarnen från dagis och fritids och sedan hem och laga mat och leta efter något speciellt barnprogram på svt play och borsta tänder och läsa saga och sen själv i säng. och så upp i morse, på med allas kläder och så baxa iväg till dagis och fritids och sen till jobbet. eftersom dagis och fritids öppnar senare än vad jag börjar så hade jag förvarnat assistenten om att "imorgon kommer jag senare, så när du kommer så är det inte lika mycket gjort som det brukar vara", kanske mer för att lugna mig själv för jag har en tendens att stressa upp mig som FAN när jag börjar senare, bara för att jag är van vid att ha jobbat typ en halv dag innan alla andra dyker upp och därför hunnit med en massa. men det är ju bara dumt att hålla på så, och så kom vi överens om att när han kommer så kavlar vi upp ärmarna och hjälps åt att få undan och komma i fas igen. så jag ansträngde mig verkligen för att TA DET LUGNT. men vid åtta så ringde han och sjukanmälde sig, så himla typiskt. och jag är trött som jag vet inte vad idag, jag blir tydligen det när mitt liv inte bara får rulla på i uppkörda hjulspår och när jag måste interagera med andra människor på ett sätt som jag inte brukar göra i arla morgonstund. men det var ju bara att bita ihop, lägga i en högre växel och köra på, hur trött man än är. fast det kommer ju ikapp en. nyss satt jag här och matade in värden i databasen samtidigt som jag stress-åt stora nävar av mitt eget bjudgodis. jättedålig grej att göra, men jag bara kände att systemet måste chockas igång med socker för att jag ska uthärda resten av den här dagen.

sen gick något sönder i fabriken och är fortfarande sönder, så nu kommer det i alla fall inte in några nya prover förrän det är fixat, men än så länge håller dom fortfarande på att felsöka. den enes bröd den andres död, eller nåt.

ikväll ska jag träffa J, vi ska dricka vin (på en tisdag!) och prataprataprata. vi träffas ju så sällan så det finns alltid mycket att avhandla, så det ser jag fram emot. men nu måste jag väl fortsätta här i gruvan. för det finns ju annat att göra också menar jag.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.