on the road again

.jag 2017-05-22 06:29 (inga kommentarer)
oj vad längesen det var jag skrev. men ja, det händer väl inte så mycket då kanske? så här års är det ju verkligen bara all work and no fun, värre än vanligt skulle jag vilja påstå. men det är bara att köra rakt in i kaklet.

helgen var i alla fall toppen, med sovmorgon och spårträning och tupplur på eftermiddagen och grilla och dricka vin och vedhuggning och trädgårdsfix och sex, inte nödvändigtvis i nämnd ordning. jag hade egentligen tänkt jobba några timmar igår, för min assistent var sjuk torsdag och fredag och jag ligger rätt mycket back med saker som jag fick släppa på grund av det, men det glömde jag helt bort. då känns det ju i alla fall inte som att jobbet ligger och gnager onödigt mycket. bra där.

idag ska jag ha lönesamtal med min chef. jag är dåligt förberedd. de senaste åren har vi inte haft några lönesamtal värda namnet eftersom ekonomin har varit körd i botten och alla bara precis har fått vad avtalet gett och inte en krona mer. eller jag fick ju förvisso några tusen extra i månaden när jag fick min nya tjänst, men med tanke på att jag även lägger rätt mycket tid på min gamla PLUS att jag tvingas sköta en del av M:s ärenden, PLUS att jag tycker att jag faktiskt ror det hela i land med äran i behåll och lite till, så känner jag bara GIMME MORE. jag är egentligen inte direkt missnöjd med min lön, men det finns ju heller ingen anledning att sitta och vara nöjd. om inte annat så kommer man ju att ångra det den dag man blir pensionär, tänker jag. så nu ska jag googla lite lönestatistik och se vad det ger, wish me luck.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.