helvetesstressen

.jag 2017-05-15 15:46 (inga kommentarer)
men alltså GAAAH. det är så mycket och jag hinner ingenting känns det som. imorgon ska vi ha tillsynsbesök från helvetet och det känns som att det är så himla mycket som bara flyter omkring lite diffust och som ingen riktigt ansvarar för. sånt brukar ju inte tillsynsmyndighetspersoner gilla. men ja, nu har jag gjort vad jag har kunnat i alla fall.

tävlingen igår gick åt skogen. det blev lite stressigt i starten (mitt fel), spårläggaren pekade ut "där är spårstarten och spåret går i riktning ditåt", minsting gick fram, nosade lite i starten och travade sedan iväg rätt så målmedvetet - fast inte exakt i den riktningen som spårläggaren pekat ut. eller som jag uppfattade det som. det var helt vindstilla så vittringen borde inte ha flyttat sig, men det kändes inte som rätt håll. jag fick lite panik, halade tillbaks minsting och försökte börja om och efter ett tag så kom han iväg i den riktning som spårläggaren pekat ut, eller som jag trodde var den riktningen i alla fall. vi vimsade omkring i vad som kändes som en evighet, sedan låg plötsligt en apport där och bekräftade att vi ändå var i spåret. men det kändes inte alls hundra, fast sex av sju apporter hittade vi och sedan var vi plötsligt nästan tillbaks på startpunkten? jag tänkte att "okej, vi har missat en pinne någonstans, men då måste ju slutet ligga här någonstans för det kan ju inte gå över starten", så jag gick tillbaks, försökte få igång honom igen men det var lögn. så när tiden var ute så var det bara att kasta in handduken och så var det inte mer med det. sedan visade det sig att slutet låg på ett helt annat ställe, så jag undrar om han inte var rätt från allra första början ändå och sedan när jag tog tillbaks honom att han på något vis råkade hitta någon del av spåret och sedan bakspårade. ja, det lär jag ju aldrig få veta och tur är väl det. nästa gång ska jag vara superobservant på vart spårläggaren pekar. men det blir inte förrän till hösten, så nu kan jag ta det lite lugnt ett tag.

lugnt blir det i alla fall inte den här veckan. ikväll ska jag åka och kolla på en hoppträning (med hästar), sedan är det hundkurs tisdag, onsdag och torsdag kväll och på fredag ska kanske jag och mr S gå på bio. ja, men sen ska det lugna ner sig. viltspårträningen börjar KANSKE på söndag, men det är fortfarande lite osäkert. ena hundkursen slutar imorgon, den andra nästa vecka, så sedan har jag bara min egen träning. det ska bli rätt skönt, även om det är kul med kurserna.

i övrigt har jag hängt med min bror hela helgen. det var fantastiskt, bortsett från att mamma ringde hundra gånger. det får nog bli ett eget inlägg om det för nu ska jag packa ihop och åka hem efter mitt elvatimmarspass i svinhögt tempo. a-n-d-a-s var det ja.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.