lite snabbt

.jag 2017-05-04 11:19 (inga kommentarer)
det är ju så här varje år, det vet jag ju. den här jobbstressen som äter en inifrån och ut, utifrån och in. men i år är det nog värre än någonsin. dels beroende på att det är så himla mycket att göra med min nya tjänst, dels måste jag fortfarande lägga flera timmar om dagen på min gamla tjänst eftersom min nya assistent inte är hundra självgående än, dels är det allmänt rörigt i produktionen just nu eftersom vi har startat upp en ny linje som inte funkar direkt klockrent och så har vi en massa ny personal ovanpå det. det är synd att säga att saker och ting flyter på som de ska, för det gör det verkligen inte. men men. det är bara att bita ihop och gneta på.

annars råkade jag visst anmäla mig till en tävling som är...snart! jag hade annars tänkt att jag inte skulle tävla förrän till hösten, för det känns som att det är ett rätt stort hopp mellan klasserna rent svårighetsmässigt, och jag kände att jag ville lägga tid på att lära in de nya momenten så att de sitter ordentligt. men sen kollade jag och då är det inte ALLS många tävlingar på den nivån i år, om man söker på både det egna plus granndistrikten så var det kanske...tio? på hela resten av året, så jag skickade iväg en anmälan till en som det redan var jättemånga anmälda till och tänkte att jag säkert skulle bli bortlottad ändå. fast det blev jag inte, och nu känner jag mig lite stressad för momenten sitter inte alls lika klockrent som jag skulle önska. sen tror jag kanske att vi nog kanske skulle klara lydnadsbiten även med ett par nollade moment om vi får full poäng på spår och spårupptag, men det är ju långt ifrån en garanti. sen å andra sidan så är det ju inte hela världen om vi inte skulle klara det, men då måste jag hålla en massa datum öppna för eventuella tävlingar i höst. om vi hade klarat det nu så hade jag kunnat planera på ett bättre sätt. MEN MEN. det är ju i-landsproblem av stora mått.

helgen närmar sig, inga direkta planer vad jag vet förutom några timmars hundkurs på söndagen. jag har fortfarande inte sått någonting så det vore kanske på tiden?

nä, slut på friden, nu måste jag gno vidare här. over & out.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.