1 maj

.jag 2017-05-01 16:05 (inga kommentarer)
jaha, här sitter jag och arbetar på arbetarens dag, det var ju inte precis meningen. men min assistent var sjuk i fredags, så min planering sprack, kan man väl säga, det var bara att kavla upp ärmarna och gå ut i labbet och blåjobba. och det var ju inte som att jag låg i framkant innan heller och vi har tunga besök från diverse tillsynsmyndigheter som hänger som ok över mina axlar. men nu har jag i alla fall börjat på en grej som är tänkt ska ersätta en redovisande applikation som jag aldrig varit riktigt nöjd med från början. den är för statisk och oöverskådlig, men den här kommer att bli bra. hoppas bara att assistenten har tillfrisknat, för jag är långt ifrån klar och skulle behöva lägga lite tid på det i veckan som kommer.

ja, men annars har väl valborg varit bra. vi har inte direkt gjort många knop, men det måste man väl inte heller. men vi har grejat lite med veden och fikat utomhus. nu tänkte jag peta ner några frön i en kruka och se om det blir något av det. jag har lite tappat lusten till trädgårdsarbete känner jag. förr var det nästan det bästa jag visste, att så och skörda, men jag vet inte, nu känns det mest...meningslöst? där vi bor är jorden så mager att det som kommer upp är så smått och ynkligt och sen hinner man inte vända ryggen till förrän mördarsniglarna har ätit upp det. fast jag borde väl se det som en UTMANING. jag tycker ju ändå att det är roligt. men ja, det får väl bli lite vad det blir i år.

nu: av med jobbdatorn, ut en sväng i solen, sedan blir det middag och tv och slappande resten av kvällen innan det är dags att skutta in i ekorrhjulet igen.



Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.