gnäll

.jag 2017-04-28 06:40 (inga kommentarer)
mhm, fredag va? här sitter jag med sprängande huvudvärk och är apstressad på grund av att jag varit på resande fot, vilket bara det är jobbigt och utöver det har jag varit typ utanför min komfortzon exakt hela veckan. haft jobbmöten med en grupp bestående av fem olika nationaliteter så IN ENGLISH PLEASE, och jag blir rätt hämmad av det. jag är så kass på engelska, skriva går an, tala är värre. jag är rätt verbal i vanliga fall och van att liksom snacka mig fram genom tillvaron, skämta bort osäkerhet och sådär, så utan det känns det som om någon huggit av min ena arm. och att prata om saker jag knappt fattar på svenska IN ENGLISH PLEASE blir rätt ansträngande. så i den här gruppen känns det som att jag har en rätt så tyst och intetsägande roll och tänker att de andra nog måste tycka att jag är lite dum i huvudet. och den känslan gör ju ingenting bättre precis.

kom hem jättesent i onsdags kväll, upp tidigt och iväg till jobbet och så hade mr S tagit mina matlådor. jag fixar alltid matlådor för hela veckan till oss båda, när helgen är slut står det ALLTID tio matlådor i kylen. men eftersom jag visste att jag skulle vara borta tre dagar så hade jag gjort fem åt honom och två åt mig. enkel matematik kan man ju tycka, men de där två som var mina såg han tydligen som någon slags bonuskvällsmat de dagar jag inte var hemma, och när jag frågade varför så någon lam förklaring om att han inte visste hur jag hade tänkt mig. NÄHÄ, MEN FRÅGA DÅ? nu fanns det frysta matlådor så det var ju inte hela världen SÅ, men jag blir så trött. och irriterad. och så blir jag även på något plan sur och tycker inte att jag får någon uppskattning för detta som jag ändå tycker är en jävla LYX han har, att aldrig ens behöva tänka på vad vi ska ha till middag eller huruvida det finns en matlåda till lunch. sen finns det grejer som han fixar som jag aldrig behöver tänka på som är lyxigt för mig, det är jag medveten om. men det här med att planera-handla-laga mat i vardagen känns ju ändå som något av ett evighetsmaskineri som inte alltid är sådär jättejättekul och som kanske skulle behöva smörjas med lite smicker ibland.

men ja. jag bet ihop om mina sura ord. sa bara att jag inte tyckte det var okej och att jag inte ville tjafsa mer om det. nu är jag på jobbet, har berg av jobb att göra och skulle egentligen behöva jobba både i helgen OCH på måndag för att kanske få saker under kontroll, men samtidigt behöver jag vara ledig och bara slappa. så det får bli det senare.

nu: huvudvärkstablett och sedan streta på.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.