post påsk

.jag 2017-04-18 06:10 (inga kommentarer)
jaha, påsken kom och gick och blev...sådär. nej, men helt okej bortsett från vädret och det kan man ju inte göra så mycket åt. men i onsdags eftermiddag så gjorde jag det FATALA misstaget att kolla jobbmailen när jag kommit hem, för jag hade en grej som hängde lite i luften och som jag gärna ville kunna sätta punkt för, och det kom en bekräftelse på det, men så kunde jag inte låta bli att läsa ett annat mail från min chef, som handlade om en ny inspektion som är i antågande (ytterligare en, det här med att ha en så kallat miljöfarlig verksamhet är ingen lek alltså) där jag kände att HJÄLP, här har jag fan inte tillräckligt på fötterna. så det gav ju ett stresspåslag och en klump i magen som jag inte direkt var i behov av. sen har jag väl ändå kunnat släppa det hyfsat, jag kunde ju ändå inget göra där och då, men det var så dumt.

ja, men bortsett från det var det bra. hundkurs torsdag och fredag, det var bra och inspirerande bortsett från att vissa människor är såna IDIOTER. rent privat då, jag menar inte i sitt hundägande, men vissa orkar jag bara inte med och två av dom var med på den här kursen. och jag vet inte vad jag gör för fel, jag tycker ju att eftersom vi är så fundamentalt olika i exakt allt så borde det här ogillandet vara ömsesidigt, men nähä, de här personerna är såna som klistrar sig på en och fullkomligt överöser en med sitt självupptagna prat vare sig man visar intresse eller ej. alltså, jag har så svårt för folk som inte kan läsa signaler att man fan inte är INTRESSERAD AV DOM med mindre än att man är öppet otrevlig och det vill jag faktiskt inte vara.

men ja. bortsett från det var det bra. sen var mr S hos sin kompis från lördag till söndag så då hade jag EGENTID och det var ju inte alls dumt. sen kom han hem och vi hängde mest i soffan, läste och kollade på serier och hånglade. det var inte heller dumt. det enda som var dumt med den här helgen var väl att den tog slut just när man börjat få smak för det här med lediga dagar.

men nu är det alltså tisdag, som känns som måndag, och jobbet tornar upp sig. det är inte bara dåligt, det är mycket som är kul och spännande och utvecklande och stimulerande och allt möjligt. så jag klagar inte enbart, bara lite. över stressen, över att det alltid är minst tre bollar för mycket i luften, över att det är så mycket jävla ANSVAR som vilar på mig utan att jag för den sakens skull har så värst mycket resurser. men det fixar sig väl på något sätt, det brukar det göra. nu måste jag hugga i här.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.