a-n-d-a-s

.jag 2017-04-05 06:23 (inga kommentarer)
det är så jävla mycket, jag hinner aldrig ifatt med någonting känns det som, och det är ju lite vidrigt för den som mår bäst av att ligga i framkant. men det är som det är. det är ju alltid så här på jobbet så här års och det ingår att jag under högsäsong även ska jobba med mina gamla arbetsuppgifter. och min nya assistent är ju en dröm i största allmänhet, och i synnerhet när man jämför med A. de två är så fundamentalt olika på exakt alla plan, och allt är bara till det bättre. så där har jag absolut ingenting att klaga på.

andra kollegor däremot lämnar en del övrigt att önska. man tycker att man informerar gång på gång om hur saker ska vara, det finns rutiner som man fan i mig har dragit tusen gånger och ändå så finns det dom som står med halvöppen mun och ser ut som frågetecken när man påtalar att saker inte gjorts på rätt sätt. och sen har vi hen som alltid prioriterar allting annat och kan lägga hur mycket tid som helst på att sitta och peta i oväsentligheter men som aldrig "hinner" göra det JAG ber hen om. jag blir så trött. men det är väl bara att försöka djupandas igenom skiten. tänka att man inte kan ändra på andra människor utan bara på sitt sätt att förhålla sig till dom. fast jag innerst inne tycker det är bullshit, det är väl klart människor kan ändra sig. i alla fall lite.

ja, men igår så stressade jag som en apa hela dagen. sen kom jag hem, högg lite ved och petade ner några fröer i jord och axlarna sjönk en decimeter eller så. sen mailade N och ville ha hjälp med ett exceldiagram till en inlämningsuppgift och så blev jag sittande med det medan klockan tickade mot läggdags och humöret sjönk som en sten. hormoner och stress är fan i mig ingen bra kombination. och sen satt mr S och petade med bankärenden och frågade mig hela tiden vilka konton som var vilka, vilket också störde mig. just nu vill jag egentligen bara att vi ska ligga i fosterställning och kolla på "rome". till helgen kanske det blir så.

idag ska bilen lämnas på verkstad och det blev ju ett logistikpussel utan dess like. först trodde jag att både jag och mr S skulle på varsin hundkurs ikväll, på olika håll så det blev svårt att lösa så då sa jag att ja, då får jag strunta i min kurs. men sen visade det sig att just den här veckan så var mr S' kurs flyttad till torsdag kväll istället, men då hade jag/vi bestämt med en som skulle komma och lämna kött, så då var ju någon tvungen att vara hemma. och på torsdagar håller jag kurs, så då fick jag hålla på och messa med köttkillen och till slut kunde han komma på fredag kväll istället. då är jag inte HELLER hemma, men mr S är, så det löste sig. någonstans i det här pusslet ska det också handlas mat och hämtas bil.

så min plan var så här: åka och lämna bilen på verkstan i grannbyn på väg hem från jobbet, sedan ta bussen därifrån och hem, gå ut med hundarna, vänta tills mr S kommer hem och sedan ta hans bil och åka på minstings kurs. men nu är jag inne på att istället: åka och handla, åka hem, lasta ur kassarna, ta med mig hundarna, åka till verkstan i grannbyn, gå hem med hundarna därifrån, SKITA I ATT GÅ PÅ KURS IKVÄLL. nä, men jag orkar inte. just ikväll känner jag att jag bara vill ligga hemma i soffan och läsa en bok och då tänker jag att jag ska göra det. för just nu är jag lite på gränsen till att det blir för mycket. det räcker liksom att tänka på att imorgon måste jag ta bussen till jobbet och HERREGUD VILKEN TID DET KOMMER ATT TA. för det gör det eftersom bussen inte går direkt utan jag måste byta och landsortsbussarna och stadsbussarna inte direkt är synkade med varandra. så idag får jag väl boosta energi med långpromenad och hemmakväll. sedan är det fredag och då kan jag väl andas igen tänker jag.








Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.