torsdag

.jag 2017-03-30 07:18 (inga kommentarer)
ja, det är mycket nu. det är mycket mest hela tiden tycker jag, jag känner liksom inte att jag någonsin hinner ikapp. det finns alltid dåliga samveten som ligger och pockar, just nu är det jobbet på jobbet och trädgården när jag är hemma. i helgen var jag och köpte penséer och fröer och allting står fortfarande och väntar på att bli planterat. och mr S är sur på mig och jag är sur på honom för att han blev omotiverat irriterad för en grej vi diskuterade och sen kan han liksom inte stå för det utan påstår att allting började med att jag "kom hem och var irriterad", vilket INTE ÄR SANT. jag kan se min del i det hela, men jag tar fan inte på mig att hans surhet beror på att jag kommit hem och varit irriterad, det gör jag fan inte. och nu har det varit några såna där dagar när vi bara i princip mötts i dörren när han kommer hem och jag ska iväg, och så blir det liksom aldrig tid att reda ut någonting ordentligt och det tar energi som jag nog behöver till annat.

men igår var jag på bruksträning och det gick bra. eller så här: minsting kommer kanske aldrig att klara en budföring på 100 meter, och framförgåendet är fortfarande ett ödesmoment och jag har väl tänkt att vi får traggla det tills det sitter. men budföringen är så jättesvår att träna eftersom man måste vara flera stycken och helst lite olika personer varje gång, och sedan tar det evigheter att först gå 100 meter fram till någon för att hälsa och sedan gå 100 meter därifrån för att skicka, och så lyckas det inte och så får man göra om och, ja, det är svårt och tar tid och det är inget kul moment att träna. men så igår så diskuterade jag med tränaren på kursen och han menade på att med så bra lydnad som minsting har i övrigt så behöver han inte poängen i framförgåendet, och budföringen räknas till specialmoment så går bara spåret bra så bör han klara en uppflyttning även med en nollad budföring. och i nästa klass försvinner budföringen, då är det uppletande istället, som både minsting och jag tycker är jättekul. jag har ju tidigare tänkt att "jag startar inte om jag inte har en rimlig chans att få poäng på alla moment", men nu funderar jag på att tänka om och bara chansa på att bli uppflyttad för att komma förbi budföringstragglet.

så det var en bra diskussion med bra input. men sen var det en hund som flög på min kompis' hund och det blev slagsmål och dramatik och min kompis blev så jätteledsen även om hennes hund inte blev skadad fysiskt. men han är lite låg och osäker även i vanliga fall och hon är också lite osäker av sig, så det här var verkligen inte vad de behövde.

jaha, nu ska jag väl kämpa vidare med mina projekt, gamla och nya arbetsuppgifter i en salig blandning. men först dricka lite kaffe tror jag.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.