svaj svaj

.jag 2017-03-27 20:04 (inga kommentarer)
det här med hormonerna är ju som det är. ingenting man skojar bort direkt. idag fick jag mens, efter sådär sex veckor med en cykel som inleddes med pms som sedan klingade av och jag mådde hur bra som helst bortsett från möjligen lite vätska i kroppen. men inget av det där andra, huvudvärk, ont i lederna, humörsvängningar, ömma bröst och så vidare. men igår blev jag så himla irriterad på mr S nästan helt utan anledning och sedan bara fortsatte jag att skälla fastän han kom och sa att han ville att vi skulle vara vänner. och idag grät jag först en gång för att inte fick igång ljudet på min telefon och en gång till för att jag inte visste vilka sommardäck som hörde till min bil och vilka som hörde till mr S, och sedan fick jag en klump i halsen när jag såg ett avsnitt av "bonusfamiljen", som väl ändå ska föreställa vara en komedi. HELT JÄVLA RIMLIGT. eller kanske inte. men okej, det var i alla fall ingen långt utdragen pms-hormonstorm så man får väl vara glad för det lilla.

ja, men jaha. och jag har så sjukt mycket att göra. i fredags bestämde jag och min assistent att idag skulle han få sitta i lugn och ro och bara hålla på med affärssystemet utan att bli avbruten, och jag tror att det kommer att löna sig i det långa loppet, men HELVETE vad jag har fått slita ute i labbet idag. för nu är det högsäsong med allt vad det innebär och de jobbade i produktionen i helgen, vilket innebar att det fanns ett berg av prover att analysera när jag kom i morse och sen har det bara rullat på hela dagen. imorgon har jag ett svinviktigt möte som jag hittills har kunnat lägga noll tid på att förbereda, och sen får jag ett brev om att en myndighet kommer på inspektion och det är handlingar som ska skickas in och det snarast och HELVETE vad jag inte har tid med det här.

men ja, helgen var i övrigt bra. massage och soffhäng och hundträning och sol och vårkänslor och nu är det SOMMARTID. hej hej.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.