en snabb rapport bara

.jag 2017-03-24 07:24 (inga kommentarer)
fredagsmorgon, snart helg och HELVETE vad jag känner mig sliten. det är nästan mentalt omöjligt att stiga ur sängen på morgnarna. men bara nästan, att försova sig är väl ännu mer mentalt omöjligt i min värld. så jag masar mig upp och drar på mig kläder och tuggar i mig ett knäckebröd och dricker ett glas vatten och borstar tänderna och går ut och sätter mig i bilen. sen är det som att kroppen ger upp och inser att det är lika bra att piggna till. men det är en kamp just nu.

ja, men veckan har varit så galen, jag har jobbat som ett as, försökt hänga med i de produktutvecklingsprojekt som jag och min utländska kollega tydligen jobbar med tillsammans. jag trodde ju lite att han skulle komma och ta över, men nä. det är väl kul, men ansträngande. jag vet ju liksom inte vad M har jobbat med i detalj, det är det väl ingen som vet, men nu ska jag liksom leda projekt som jag knappt fattar vad de går ut på, känns det som ibland. men det blir ju något slags resultat i alla fall.


ja, så igår när jag kom hem så ville jag bara lägga mig på soffan och dö en stund, men det gick inte för igår kväll så började en ny kurs jag ska hålla. nu VET jag ju att jag i princip alltid tycker det är jättekul när jag väl är där, och det var tur, för motståndet mot att sätta sig i bilen och ge sig iväg var så massivt. men det blev som vanligt, kul. det verkar vara en jättetrevlig grupp, förutom en person som jag känner sedan tidigare och som jag inte riktigt har kemi med, men det får man ta.

men ja, hem sent och direkt i säng, upp tidigt och iväg. och massor att göra. alltså jag gillar verkligen min nya tjänst, jag känner att jag utvecklas massor och får bekräftelse på att jag är bra och sådär nästan hela tiden. och min nya assistent är ju en DRÖM, så trevlig och rolig och lättlärd och SMART. så egentligen borde jag väl inte klaga, men just nu är det så himla mycket. det känns som att jag ständigt har två eller tre bollar för mycket och som jag bara nästan fångar. och nästa vecka börjar vår officiella högsäsong och vi ligger redan back i produktionen och det är ny personal och vi har massor av order i prognosen och det ska startas upp en helt ny produktionslinje och, ja, det kommer att bli en hektisk säsong kan man nog lugnt säga redan nu.

nu ska jag andas lite. sen dricka kaffe. sen gå på två möten direkt efter varandra och sedan ett till innan lunch. sen kanske jag kan försöka sluta tidigt och åka iväg och köpa penséer eller fröer eller nåt sånt för att komma ner i varv lite. imorgon ska jag på massage. det ser jag fram emot. over & out.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.