snart helg, ingen pms?

.jag 2017-03-17 06:05 (inga kommentarer)
dagarna går i RASANDE fart, skulle jag vilja säga, och det känns som att jag alltid, alltid, ligger steget efter. det är lite frustrerande för mig som gillar att ligga i framkant. har dock skrivit och lämnat in en viktig rapport till en myndighet där deadline var 31/3, så lite i framkant ligger jag kanske ändå. nu har jag inga fler såna där myndighetsgrejer i år, såna där med hot om sanktionsavgifter och viten och grejer om de inte blir klara och inlämnade i tid. så PUH. sen har jag ändå vad som känns som tusen andra deadlines att förhålla mig till, men så är det ju jämt.

och jag är lite irriterad på en kollega som inte levererar. för jättelängesen bad jag hen att sammanställa en grej i ett ärende jag håller på med, då var det fortfarande jättegott om tid. sen har jag påmint hen kanske...en eller två gånger i veckan? och hen säger "javisst ja, jag ska kolla på det", och sen händer ingenting. och nu bad jag hen IGEN, och nu är det verkligen inte jättegott om tid längre, och då har hen fått så himla mycket annat att göra att det är OMÖJLIGT. alltså kan inte jag slutföra mitt ärende fastän allting annat är klart. det fattas bara en grej (som jag själv inte kan ta reda på) som kanske tar max en halvtimme. alltså SUCK vad trött jag är på människor.

och min pms försvann? (NO JINX!) jag trodde ju att det här skulle bli en sån där jobbig månad som gick i princip från mens till ägglossning till pms deluxe inom loppet av några dagar som jag har varit med om några gånger, för så började det. sen fick jag nån liten miniblödning kanske nån vecka efter mensen, och tänkte att det var väl nån ägglossningsgrej kanske?, för det händer någon gång att jag blider litegrann i samband med det. men sen var det som att alla hormoner lade sig fint tillrätta i systemet igen. och nu skulle jag haft mens för en vecka sen, men det har jag inte fått. och jag har ingen pms heller. SKUMT, men jag tänker att det kanske är någon klimakteriegrej, jag är ju ändå snart 49 år. någon gång måste det ju börja hända grejer i kroppen, tänker jag. ja, ursäkta inside information om mina kroppsfunktioner som jag skriver mest för min egen skull. det kan ju vara bra att kunna gå tillbaks och läsa när jag sitter där och är ett hormonmonster för att jag nu jinxat "ingen pms" redan i rubriken, men den dagen den sorgen.

igår ringde min mamma för att kolla om det var okej för mig att min bror lånar pengar av henne för att investera i sitt företag. ja, det är väl klart det är okej för mig, jag tycker det är jätteroligt att det går bra för min bror och att han får göra sin grej så att säga. vad jag inte gillar är när mamma IGEN börjar tjata om vad pappa skulle ha blivit glad och stolt. jag tror också att pappa skulle ha blivit glad och stolt, det är inte det. det är mest det att det inte är så kul att hela tiden få höra hur glad och stolt pappa skulle ha blivit om han hade vetat ditten och datten om mina syskon, och aldrig själv få höra att pappa skulle ha blivit glad eller stolt för något jag har gjort (och nej, det är inte så att min mamma pratar med mina syskon om att pappa skulle ha blivit glad och stolt för saker jag har gjort). men ja. det är ju som det är med den saken, inget jag kan göra åt.

nu måste jag läsa igenom en detaljplan och se "om det finns något i den som vi kan klaga på". det är såna uppgifter som jag numera kan få av min chef, som han tydligen förväntar sig att jag ska fatta hur man hanterar. jag vet knappt vad en detaljplan är, men det låtsas jag inte om.

snart helg, det går bra med min assistent, på helgens agenda står bara kalas för lille A på söndag, presenter är fixade, min brukshundklubb ska ha en tävling och jag ska inte hjälpa till. amazing. nu: jobb.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.