hej och hå

.jag 2017-02-28 05:12 (inga kommentarer)
jaha, här går dagarna. i fredags kom det en massa snö, vilket gjorde att helgens aktiviteter, där mr S' kompis skulle komma och hjälpa oss att köra iväg en massa ris från trädgården, blev inställda eftersom allting låg begravt under en tjock skorpa av snö och is. istället fick vi en lugn och mysig hemmahelg med oxfilé och mousserande vin och spontansex på vardagsrumsgolvet. det var inte alls dumt. nu måste vi i och för sig köra ris nästa helg istället, men den dagen den sorgen.


i natt vaknade jag vid två och kunde inte somna om för hjärnan gick på högvarv och gick inte att stänga av. jag låg kvar och intalade mig att ligga stilla och vila är nästan som att sova, men det hjälpte väl inte direkt för jag var klarvaken. lite innan fyra gav och gick jag upp, strax efter halv fem var jag på jobbet, kan ju lika gärna passa på att få lite saker gjorda då. för nu är det m-y-c-k-e-t. nästa vecka har vi kickoff måndag och tisdag och det ska råddas en massa till dess, som måste vara klart till dess. plus allt annat så har jag dessutom fått ungefär ett ton arbetsuppgifter från M, som är fortsatt sjukskriven på obestämd tid. så det är mycket som snurrar och inget får glömmas bort eller ramla mellan några stolar.

men igår anställde jag/vi en assistent istället för A, en ung kille - hallå, han är yngre än mina barn, hur gammal gör det mig? - som verkar vara SVINTREVLIG och som är ungefär kompetent som helst. och egentligen skulle han börja om några veckor, men igår fick både jag och min chef FEELING och bara "nä, klart han ska med på kickoff, han får börja på måndag". vilket dessutom ger oss lite mer tid för upplärning innan allting drar igång på allvar. vilket det gör snart. så nu gäller det att andas och se till att vara i fas. hej och hå.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.