in bloom

.jag 2017-03-03 07:01 (inga kommentarer)
mjaha, då blev det fredag? tiden flyger iväg på ett sätt som känns helt sinnessjukt. men jag klagar inte jättemycket, för även om jag jobbar som en gnu så är det ändå kul och jag känner att jag KANSKE någon gång kommer att få lite grepp om det jag gör. och min chef delegerar, jag får hålla möten och vara hans ställföreträdare och ordna och fixa en massa och då ska man veta att min chef är det största kontrollfreaket som någonsin gått i ett par skor, så det är rätt stort. och lite smickrande. fast jobbigt. SVINJOBBIGT.

nu ska vi ha kickoff två dagar nästa vecka och jag är ju en av dom som håller i trådarna, så det är rätt mycket jobb där också. och sen börjar min nya assistent och det kräver ju också en del insatser. och sen ska det tydligen komma en nyanställd utvecklingsingenjör från vårt ena systerbolag som ska bistå mig med att ta fram underlag till produktionen och jobba in nya råvaror, det som M normalt gör, så igår fick jag ett mail från utvecklingsavdelningens högsta chef där han bad mig att koordinera detta. fast jag har ju redan gjort det jobbet, så frågan är vem som behöver koordinera vad. men det ger sig väl. men det innebär att jag eventuellt förutom en nyanställd assistent som är en UNGDOM (alltså yngre än mina egna barn, eh när hände detta?) även ska ha ytterligare en person att jonglera med samtidigt. och det är ju inte som att jag inte har annat att göra.

jaja, det ger sig väl det också. nu är det i alla fall snart helg och imorgon ska jag på härlig thaimassage och på söndag ska jag hålla viltspårkurs. tyvärr måste jag nog även hjälpa till att slita med att köra bort ett ton tallris från trädgården. planen var att mr S' slöa kompis skulle komma och hjälpa till med det, men så blev det ju snökaos förra helgen så det gick inte och nu har han, kompisen alltså, tydligen fått förhinder. jaja, jag har inget emot att arbeta i trädgården, det är väl mer det att jag hade en bild av hur jag kom från massagen och bara dråsade ner i soffan och låg där och myste resten av dagen. men det får väl bli en annan gång.

nu: jobba på. idag har jag fyra möten som bara avlöser varandra som pärlor på ett halsband, det ena tar slut när nästa börjar. HÄRLIGT. nä, kanske inte optimalt. men det ska väl gå att ta sig igenom den här dagen också, hoppas jag åtminstone. det är väl bara att bita ihop och streta på.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.