skolk

.jag 2017-02-23 05:45 (inga kommentarer)
igår fick jag en massa gjort på jobbet och det kändes bra. inte som att jag är KLAR med någonting för det blir jag väl aldrig. men jag gjorde klart två av tre myndighetsgrejer som jag har jobbat med ett tag och skickade in med rätt långt innan tvingande deadline och det får mig alltid att känna mig så himla duktig. nu har jag en sån myndighetsgrej kvar, den värsta och svåraste, men jag har en hel månad på mig att göra den så just nu känns det ganska lugnt. utöver det fixade jag med produktionsunderlag till oss och till ett av våra systerbolag, vilket är en av M:s arbetsuppgifter och inget jag är jätteinsatt i, men det gick bra. tror jag åtminstone.

så det kändes som en bra jobbdag. jag åkte hem, gick ut i skogen med hundarna, solen sken och det var lite vårkänsla i luften. när jag kom hem så tänkte jag: vad den här dagen hade varit bra om jag inte hade behövt åka på föreläsning ikväll. och sen tänkte jag: måste jag? och sen kom jag fram till att nej, jag måste faktiskt inte det. så jag mailade en vit lögn om förhinder och sedan lade jag mig i soffan och läste och åt ett ton choklad. det var väl kanske inte det allra smartaste valet, men vadfan, jag har haft pms-cravings i typ en MÅNAD känns det som och någon gång kan det väl vara okej att bara få ge efter.

sedan körde jag i alla fall ett pilatespass som någon slags försök till botgöring. jag är verkligen sämst i världen på att träna hemma, det är verkligen en svinhög tröskel att ta sig över även om jag VET att det känns jättebra efteråt. så dumt, för alternativet är ju att ge sig iväg någonstans och ha tider att passa och det gillar jag ju inte heller. min dröm är att kunna träna direkt efter jobbet, men det finns inget ställe som har pass som börjar så att det funkar med när jag slutar. och jag vill gå på pass, jag tycker inte det är kul att träna själv med vikter och maskiner. så dvd-pilates hemma på vardagsrumsgolvet it is. ibland i alla fall.

idag ska jag först jobba och sen storhandla och sen städa och efter det misstänker jag att jag inte kommer att göra något mer än bara dimpa ner i soffan. men jag får väl trösta mig med att det snart är helg.



Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.