in sickness, ej health längre

.jag 2017-01-28 11:48 (inga kommentarer)
jaha, men det var väl generöst att kroppen ändå fixade att hålla ihop över viktiga jobbmöten och väntade ända till arbetsveckans slut med att släppa lös FÖRKYLNINGSVIRUS FROM HELL. fy fan, igår kväll och i natt hade jag så ont i kroppen i allmänhet och i halsen i synnerhet att jag ville gråta, men jag var för trött för det med. och idag är väl ungefär likadant, men jaja. nu är det ju helg och massor av tid att vila så nu får det väl ha sin gång. dessutom var N och J här och bar ner de tre ton pellets som kom i torsdags i källaren, så vi slapp hålla på och slita med det. så snällt.

OCH! gud hör uppenbarligen bön, för igår kom chefen och berättade att A har fått förlängt sitt vikariat på sitt andra jobb, minst fram till sommaren. vilket alltså innebär att hon inte kommer att kunna jobba den här säsongen. alltså, det är ju nästan för bra för att vara sant! för även om det såklart finns fördelar med att ha någon som återkommer och inte behöver läras upp varje ny säsong så är det FAN I MIG inte en enda fördel med att ha en stor jävla energitjuv i sin absoluta närhet 40 timmar i veckan.

den här veckan var även sista veckan som vår "personalansvarig" jobbade, som är en annan stor energitjuv, så nu är det i princip bara trevliga människor kvar. sen kan man ju ändå såklart störa sig på folks olika egenheter, men grundförutsättningarna känns ändå så otroligt mycket bättre. och på produktionsstrategimötet igår fick vi lite inblick i hur det kommer att bli framöver, det kommer att satsas mycket och hända ännu mer och efter att ha levt i mer eller mindre ett jobbmässigt limbo i flera år där man knappt fått köpa ett suddgummi utan att be om lov så känns det som att det är på tiden, plus att det ska bli både spännande och utmanande.

men nu ska jag bli frisk. idag har jag bara legat på soffan och tittat på tv, och jag planerar att fortsätta med det resten av dagen. mr S skulle åka till lantmännen för att köpa något och ringde precis för att föreslå att vi skulle åka någonstans och fotografera eftersom det är vykortsvackert med minusgrader, blå himmel och massor av rimfrost, jättesnyggt. men jag känner att jag nog bara orkar ligga framför kaminen och äta halstabletter och då får det bli så.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.