hej och hå

.jag 2017-01-25 12:00 (3 kommentarer)
nja, det räckte förstås inte med bara POSITIV INSTÄLLNING för att bygga upp en mur mot elaka förkylningsvirus utan igår började jag också känna av ont i halsen och idag har jag både ont i halsen och i huvudet, men har motat bort det mesta med halstabletter och en citodon och hoppas att det håller sig på en hanterbar nivå, har liksom inte riktigt tid att vara sjuk.

den här veckan har vi börjat planera vår årliga kickoff, och då skulle min kollega S ringa runt till de säsongsanställda och kolla vilka som kunde komma. och idag kom han och sa att A hade tackat nej till att komma på kickoffen, hon har haft ett vikariat på ett annat företag sen i höstas och eventuellt, E-VEN-TUELLT, skulle hon få förlängt där fram till sommaren. vilket i så fall skulle betyda att hon inte kommer att kunna jobba här denna säsongen. och det vore väl helt jävla fantastiskt om ni frågar mig, men jag tror ju att det är för bra för att vara sant och att lagen om alltings jävlighet gör att det här inte kommer att inträffa. så jag tar inte ut någonting förrän jag vet säkert hur det blir, jag vet att hennes vikariat på det andra stället skulle vara till den 31 januari så hon borde väl snart kunna få någon slags besked kan man ju tycka. så HÅLL ERA HYPOTUMMAR NU, please!

annars rullar det på. i eftermiddag ska vi träffas ett gäng och träna hundar i en inomhushall. imorgon har jag möte med ledningsgruppen och efter det räknar jag med att vara ett vrak, men det är väl okej att få vara ett vrak en torsdagskväll. på fredag är det produktionsstrategimöte hela förmiddagen och sen ska vi åka och reka konferenslokaler på eftermiddagen och sen är det helg och då får man äta semlor. på söndag ska jag hålla min tredje nybörjarkurs i viltspår i år, och det blir nog kul. så jag hoppas att den här förkylningen-to-be håller sig någorlunda i schack, annars vet jag inte vad jag gör.

ja, men det var väl allt för stunden. nu ska jag äta lunch.









LaBonita

Hypotummar!!

2017-01-26 19:27:25

.jag

DET FUNKADE! @LaBonita

2017-01-28 11:48:58

LaBonita

Yay!!!!!!

2017-01-29 15:39:22


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.