tisdagsstressen

.jag 2017-01-17 09:00 (inga kommentarer)
tisdag. jag börjar bli lite stressad över min deadline på fredag, en rapport som jag ska skriva. samma rapport skrev jag i höstas, fast för 2015 då, eftersom puckochefen inte gjort det under det halvår som det var hennes ansvarsområde. det kändes ju jättemärkligt att skriva en rapport för verksamhetsåret 2015 när 2016 nästan var slut, och det känns ännu märkligare att skriva denna typ av rapport igen eftersom jag nästan precis gjort det, men nu är jag ju i fas. det är ju mer rimligt att skriva en rapport för 2016 i januari 2017 än i november. så jag kommer att vara tacksam för det i november, men nu: STÖN, så mycket data som ska plockas fram från tusen olika ställen, sammanställas, utvärderas och knytas an till olika delar av verksamheten. och jag blir precis T-O-K-I-G på en kollega. alltså, vi kommer oftast väldigt bra överens, det är inte det. men som igår. jag bad hen att plocka fram en uppgift jag behövde till min rapport, som ligger inom hens ansvarsområde och jag tänkte att det skulle gå fortare att be hen om hjälp än att jag ska sitta och rota i grejer jag inte har riktigt koll på. hen ville då att vi ska "titta på det tillsammans" och jag sa okej, tittade på när hen började leta lite planlöst efter informationen jag frågat om, "jag har för mig att jag fick ett mail om det för ett tag sen", använde sökfunktionen i Outlook, fick ingen träff, GJORDE OM EXAKT SAMMA SAK IGEN under förevändningen att "det ska ju finnas här", avbröt och började prata om ett annat projekt som vi jobbar med fast inte just nu, avbröt igen för att kolla ett mail som kommit, började prata om det, avbröt för att svara i telefon, fortsatte sedan leta lika planlöst och på samma ställe för tredje gången och ja, sådär höll det på, tiden tickade iväg och jag fick inget gjort under tiden. så till slut sa jag att "du kan väl höra av dig när du har hittat det så kan jag jobba med [xxx] under tiden" och då var det som att hen blev lite sur, men seriöst, vad tillförde jag liksom?

mm. ja, så är det. idag måste jag boka om ett möte i ytterligare ett projekt som jag driver, för jag hinner inte, måste fokusera på min rapport. fast det känns inget vidare, jag hatar att skjuta upp saker men måste man så måste man.

ja, i övrigt händer inte så mycket. idag ska jag träna med minsting, det är väl allt. och så har jag bestämt att på fredag ska jag köpa semlor på vägen hem från jobbet. jag älskar semlor men har inte ätit någon i år. eftersom jag började slarva med mat och motion när jag var så superjobbstressad i höstas så försöker jag vara hyfsat strikt med vad jag äter nu. inte så att jag håller någon diet, men jag försöker hålla mig till det som är nyttigt och det är inga större problem. men en dag i veckan har jag bestämt mig för att jag får äta vad jag vill, och då blir det semlor. semlor...gud vad gott det ska bli.

nu: kaffe.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.