fredag?

.jag 2017-01-13 11:56 (inga kommentarer)
jaha, då blev det fredag och jag har snart jobbat en vecka och jag fick tänka till lite här, är det bara en vecka? det känns som...alltid. fast det är inte enbart av ondo. jag gillar rutiner, att planera och ruta in livet i mönster och scheman; någon fri konstnärssjäl blir jag nog aldrig. men alla måste kanske inte vara det heller.

igår kände jag mig rasande effektiv. jag jobbade, på hemvägen körde jag och hämtade ett paket från matsmart, åkte hem och stuvade in en miljard konserver som jag nästan trodde att jag skulle vara tvungen att ha i källaren, men de fick plats. sedan städade jag hela huset och tyckte jag hade gott om tid, men plötsligt plingade telefonen att det var dags för min träningstid i hundhallen som ligger i närheten och som man lyxigt nog kan hyra halvtimmesvis. iväg och träna och sen hem och ut och gå med hundarna och sen hem igen och fixa och plocka och betala några räkningar och så vidare. jag kände mig pigg och effektiv till långt in på kvällen och det var ju...bra, antar jag.

idag har jag haft medarbetarsamtal med min chef och han var generellt väldigt nöjd, tyckte att jag snabbt hade kommit in i min nya roll och levererat långt över förväntan. sedan diskuterade vi en eventuell förändring av ansvarsfördelning som gick ut på att min assistent skulle rapportera till mig istället för till min chef, men det kände jag att jag ville fundera lite på. visst, det hade väl varit bra att kunna ha mandat att styra upp vissa grejer, för det är ju lite det jag har känt varit frustrerande att inte kunna göra, men samtidigt verkar det mest vara nackdelar med att ha personalansvar, så det vill jag väl ta en rejäl funderare på innan jag bestämmer mig. men i övrigt var allting bra. det KÄNNS bra. även om mitt nya jobb fortfarande känns läskigt och ansvarsfyllt och så, men ändå: kul. i alla fall på det stora hela.


i helgen händer inget speciellt. nästa helg däremot, då kommer min mamma och min syster och svåger och vi ska, inte direkt fira jul men istället för det julfirande som inte blev av. men det är bara över dagen och vi ska vara hos N, så det känns väl ändå rätt okej. det är dessutom oftast lite lättare att uthärda mamma när min syrra är med.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.