ett pms-crescendo

.jag 2017-01-12 06:20 (1 kommentar)
igår var verkligen ingen höjdardag. det började med att jag hade mailat vår "personalansvarig" (för övrigt en person som jag HATAR) och bett att få ut statistik över sjukfrånvaro för förra året. bad om exakt samma grej i höstas (fast för 2015) och då ifrågasatte hen varför jag skulle ha det så min chef fick gå in och förklara vad jag skulle ha uppgifterna till, och då gick det bra. JA, OKEJ, jag fattar att det är känsliga uppgifter, men det är ju inte som att jag ville läsa folks sjukintyg, det handlade om % av total årsarbetstid. ja, i alla fall, nu mailade jag igen om samma grej och fick ett sånt JÄVLA SNORKIGT SVAR där det dels (IGEN) ifrågasattes vad och varför och sen menade hen att vi är så få så att statistiken skulle kunna peka ut enskilda individer och det är förbjudet (men i höstas gick det tydligen bra?) och sedan fortsätter hen med att nu har det varit så många sjuka så frånvaron skulle bli missvisande hög (ungefär som att om man har ett "dåligt" resultat så ska det inte redovisas?) och sedan, SEDAN, räknar hen upp alla som har varit sjuka på sista tiden och nämner dom vid namn. okej, jag vet väl också vilka som har varit sjuka, men jag får inte ihop hur man kan vägra att lämna ut uppgifter med hänsyn till att man riskerar att peka ut individer, och i samma andetag fortsätta med att under 2016 så var ju både adam och bertil och cesar och david sjukskrivna.

blir så trött på folk, men det här får min chef dra i. ja, sen hade vi möte angående vem som ska göra vad nu när M är borta, och vissa grejer hamnade på mig och då hade det bestämts över mitt huvud att en gubbe i produktionen ska assistera mig. JAHA, men jag vill kanske inte ha just hans hjälp, men framför allt: jag hade kanske också velat vara med i den här diskussionen? blir så trött på folk pt 2. jaha, och som grädde på moset så hade jag innan jul rengjort ett vattenbad, och igår när jag skulle använda det och hade monterat ihop det och fyllt med avjonat vatten (vilket tar evigheter) så läckte det. och när jag skulle öppna kranen för att tömma ut det avjonade vatten som jag kanske lagt 2 timmar på att fylla, ja då gick handtaget till avtappningskranen av, så jag fick tömma för hand samt lägga en massa tid på att torka golv. GAAAH. sen skulle jag skicka iväg ett instrument på kalibrering och då hade T "lånat" rullen från min packtejphållare utan att sätta tillbaks den igen, vilket inte heller var någon stämningshöjare.

och sen på kvällen så läste jag en grej som min dotter skrivit och det var kanske inte direkt riktat till mig och kanske inte direkt kritik mot mig, men jag blev ändå så ledsen och kände mig som den sämsta föräldern i hela jävla universum. orkade inte ens prata med mr S om det för han skulle inte förstå. tror jag. eller så skulle han kritisera N, och då hamnar jag ändå i försvarsställning. så jag kurade ihop mig till en liten ledsen boll med en klump i halsen och hade inte lust med någonting och förstod inte vad det är för mening med någonting alls.

mens idag, och är det någon som ens är förvånad?

sodanismo

<3

2017-01-12 08:53:32


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.