post pilates

.jag 2017-01-11 07:15 (inga kommentarer)
igår körde jag det första pilatespasset på...två år, kanske? körde igenom mitt gamla vanliga pass och bålstyrkan kändes faktiskt i det närmaste intakt, men jag kände mig stel som sju svåra år och fick inte till andningen riktigt. men det ger sig väl med tiden. efteråt låg jag en stund på spikmattan och sedan kände jag mig som en ny och bättre människa, NOTE TO SELF. för ett tag sen köpte jag en ny spikmatta så idag tog jag med den gamla till jobbet, föreställer mig hur jag ska ligga på den ibland när det kör ihop sig och sedan återuppstå som fågel fenix ur askan. vi får väl se.


jag var även och tränade med minsting igår och det kändes som att det lossnade lite med krypet. jag har även börjat köra en ny taktik med rutan, jag lägger en leksak i den och så tränar vi annat en stund och så får han då och då på kommando springa till rutan och hämta sin leksak. jag tänker att själva kommandot då ska bli förknippat med att något jättekul väntar, så att han blir mer fokuserad på att hitta själva rutan och inte bara springer iväg lite slumpmässigt. vi får väl se.

idag ska det bli snöstorm, och det ser jag inte fram mot. BLÄ. igår pratade jag med min utbrända kollega M, han berättade att hans chef hade haft som förslag att ta in puckochefen för att avlasta mig. alltså EH? puckochefen jobbar för det första inte i organisationen längre och har för det andra flyttat 35 mil härifrån. och för det tredje har jag ju väldigt svårt att se hur hon skulle komma in och assistera mig i mitt gamla jobb medan jag gör hennes gamla jobb. alltså ALLVARLIGT? hur kan man ens komma på tanken?

jaja, idag ska vi i alla fall ha något slags möte om detta. vi får väl se var det landar någonstans.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.