nytt år

.jag 2017-01-03 10:53 (inga kommentarer)
jaha, då var det 2017 och såhär på tredje dagen känns det fortfarande helt okej. jul och nyår har varit okej, mer än okej, jättebra faktiskt. lugnt och stillsamt, ingen stress, inga måsten. precis som jag vill ha det, och ska jag avge något nyårslöfte så får det banne mig vara inriktat på att göra mer saker som är bra för mig, because I'm worth it.

jag njuter av min långa julledighet som varar hela den här veckan också. idag ska vi träffas i träningsgruppen och lägga viltspår och imorgon ska vi träffas och gå spåren. det blir kul, vi ska vara i en för oss helt ny skog och jag hoppas det är bra spårmarker som vi kan utnyttja framöver.

nä, men annars gör jag väl inte mycket annat än äter och läser och tittar på tv och eldar i kaminen (problemet satt i skorstenen och inte i kaminen, så efter ett besök av sotaren så var allting frid och fröjd). och promenerar med hundarna och försöker - just nu utan större framgång - att träna kryp med minsting. än har inte polletten trillat ner, kan man väl säga, men jag minns att det tog lång tid även för valpen, som ändå är väldigt lättlärd och snabb på att räkna ut hur han tror det ska vara, vilket inte är minstings starka sida. men jag har inte tänkt tävla bruks förrän tidigast till hösten, så det är ingen större panik.

nu ska jag dumsurfa en stund, sedan är det dags att ge sig iväg till spårskogen.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.