ett livstecken

.jag 2016-12-27 15:56 (inga kommentarer)
dagarna går, snart har jag varit ledig i en hel vecka. det har varit lugnt och skönt, mest hundpromenader och ligga och slöa i soffan framför tv:n eller med en bok. mr S började jobba idag, så bortsett från ett telefonsamtal med sjukgymnasten och ett tillfälle när jag klämde ett finger och svor högt och länge rakt ut i luften så har jag bara pratat med hundarna idag. men det är okej.

och julen var mer än okej, fantastisk skulle jag vilja säga. INTE ETT ENDA MÅSTE NÅGONSTANS. så himla skönt. och nu väntar ytterligare en massa dagars ledighet innan det är dags att dyka in i ekorrhjulet igen. och det kommer att bli nya utmaningar och nya kliv utanför komfortzonen, men just nu känns det okej. sen kommer det förmodligen att bli hispigt och nervöst, men det får jag ta då.

nu ska jag väl kolla på ett avsnitt av "skam". åh, så bra den är, så berörd jag blir, så JÄVLA glad jag är att jag inte är tonåring. känner igen exakt varenda känsla, nästan, även om dimensionen "sociala medier" inte fanns. men allt annat har väl redan hänt alla, och det är så jävla bra skildrat.





Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.