tisdag och nästan som fredag

.jag 2016-12-20 07:34 (inga kommentarer)
mmm...idag är, helt ofattbart, sista jobbdagen för i år. hittills idag har jag skrivit ett protokoll, skickat ut det samt kallat till ett möte. innan jag går hem ska jag plocka undan allt som inte är fastspikat för det ska komma en firma och bona golven i mellandagarna. annars har jag inte jättemycket inbokat idag, ett möte där vi ska brainstorma lite inför nästa säsong och ett besök hos sjukgymnasten. så jag föreställer mig att jag ska kunna glida omkring och ta det ganska lugnt idag, inte stressa som ett djur för att få allting klart. det återstår ju att se hur det blir.

igår var jag på instruktörsmöte på brukshundklubben och det var trevligt, vi är ett sånt bra gäng just nu, och just nu finns det ingen sån där trött föreningslivsbitterhet som då och då genomsyrar alla klubbstugor och som får folk att muttra och sucka och svära över att det alltid är samma människor som gör allt och varför är det så svårt att få folk att hjälpa till? ja, jag skriver "just nu", för sånt där kan ju ändra sig rätt kvickt, och dessutom hörde jag häromdagen att det var en del som skulle sluta i styrelsen och att valberedningen hade svårt att hitta nytt folk, så det är ju egentligen ingen som vet hur det blir med någonting. och jag är rätt glad att jag har valt att avgränsa mitt engagemang till kurserna och att jag inte är insyltad med ansvar både här och där. jag har min lilla bit som jag styr över själv och sedan kan jag välja om och hur mycket tid jag vill lägga på resten av aktiviteterna, det passar mig utmärkt.

dock ska jag gå färdigt instruktörsutbildningen nu till våren så det var inte lätt att få ihop ett schema för nu skulle jag för en gångs skull försöka vara lite smart och lämna lite luft i kalendern. för även om det är JÄTTEKUL och stimulerande och utvecklande och bekräftande att hålla kurser så är det ändå rätt slitigt att alltid ha minst två kvällar och en dag på helgen bokade vecka ut och vecka in. nu har väl de senaste åren varit extrema eftersom jag haft distanskurser också. det ska jag inte ha nästa termin.

och GUD vad jag längtar tills att den här distanskursen är över. de enskilda inlämningsuppgifterna är godkända. två av fyra grupparbeten är godkända, sen återstår komplettering av en uppgift, den har jag fixat och väntar på att min grupparbetskamrat ska ge klartecken på att vi ska lämna in den, men eftersom hon är segare än segast så lär det väl dröja. det sista grupparbetet är inte bedömt än, och där tyckte jag att vi var ute och famlade i blindo en del, så det är möjligt att det måste kompletteras.
ja, och så hemtentan då. jag lämnade in den i fredags och tyckte att den kändes hyfsat rimlig, knepig förstås men det var ingen fråga som kändes som "MEN HERREGUD, VAD ÄR DET HÄR FÖR NÅGOT?". men min grupparbetskamrat mailade ett "herregud, snacka om krävande tenta!" så nu börjar jag tro att jag kanske har tagit lite för lätt på det. men den dagen den sorgen. och jag tänker att lärarna ska väl också ha lite jullov så det händer kanske inte så mycket där förrän efter helgerna och då får jag ta tag i det då. det löser sig.

nu ska jag väl...jobba med något? frågan är bara med vad? om en timme ska jag vara hos sjukgymnasten, det känns liksom inte riktigt lönt att sätta igång med något stort. jag får väl sortera lite mail eller nåt.



Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.