whining

.jag 2016-12-14 13:24 (inga kommentarer)
i morse städade jag mitt skrivbord på jobbet, vilket var...minst sagt välbehövligt, jag tror inte jag har röjt sen innan semestern. och det var ju i somras. och det känns som en evighet sen.

annars harvar det på, livet. pms är så vidrigt, speciellt i kombination med hemtenta. igår satt jag som en sur tonåring som inte ville göra läxan. sen kom jag igång, långsamt och motvilligt. jag önskar att jag kunde säga att när jag väl kom igång så gick det bra, men det gjorde det inte. nu har jag gnällt inför min kollega T, och han har lovat att spåna lite med mig imorgon. jag har inget emot att få ett faktiskt problem att lösa, men jag blir helt låst när man själv ska konstruera ett scenario som sedan ska knölas in det i någon modell. då kan jag bara tänka på hur det här scenariot på bästa sätt ska spegla alla tänkbara aspekter av allting och då blir det så komplext att det inte går in i någon modell. BLÄ.

så nu ska jag snart lämna jobbet för att åka hem till detta trevliga. INTE. ja, men det får väl gå. nästa vecka är det jul? jag fattar det inte riktigt.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.