tröttare tisdag

.jag 2016-12-13 15:24 (inga kommentarer)
nästa vecka ska jag börja ett nytt liv, tänker jag mig. komma hem, göra saker med hundarna, vara ute när det är dagsljus och sedan hänga med mr S eller läsa en god bok eller se på tv. inte som nu, antingen jobba över eller åka hem och sätta sig och skriva hemtenta eller grupparbete. jag är så sjukt less på detta nu. den här kursen jag läser, det den handlar om är roligare i praktiken och verkligheten än att sitta och gagga bland teorier och modeller. jo, jag fattar att man måste ha en del teori för att kunna omsätta det i praktik, men det är alltså så sinnessjukt tråkigt. men ja. nästa vecka då alltså.

idag var jag på återbesök hos sjukgymnasten med min arm, ingen förändring så den här gången fick jag stötvågsbehandling och jag hoppas det hjälper. tyvärr sa sjukgymnasten att eftersom min skada var så himla ovanlig så hade han inte gjort just den här behandlingen speciellt ofta, det ville han att jag skulle veta. fast jag önskar att han kunde ha knipit käft om just den detaljen. nu ska jag vila armen i två dygn och sedan börja med övningar igen och sen ny behandling om en vecka och sen får vi se. jag hoppas det blir bra, jag är så sjukt trött på att ha ont varje gång jag lyfter något eller böjer armen.

och ja, i övrigt: finnig och pms-svullen och sa jag trött? huvudvärk? och en sur hemtenta att skriva på det? ja, men jag har i alla fall gjort en brasa i kaminen och tänt lite värmeljus och gjort te och så har jag köpt en sån där värmedyna som man kan knäppa runt axlarna som nog är årets bästa köp om ni frågar mig. så guld värt när värmen letar sig ner i spända axelmuskler utan att man behöver göra något för att hålla den kvar.

nä, nu blir det tråktenta, so long.



Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.