tröttmåndag

.jag 2016-12-12 05:56 (inga kommentarer)
måndag och alltså den här tröttheten? det här mörkret? ja, nu vänder det ju snart, men ändå. just nu känns allting så himla segt. och jag är SVINTRÖTT på min distanskurs och på den här människan jag grupparbetar med. vi skulle ju komplettera en uppgift vi hade missförstått, och hon betedde sig som om jordens undergång var nära förestående och hon var så stressad och hade inte tid. ja, i torsdags kanske det var så fick jag lite hjälp av en kollega och fattade vad missförståndet i uppgiften var och hur det skulle vara istället, så jag korrigerade uppgiften och mailade den till henne. OCH SÅ ÄR HON ÄNDÅ INTE NÖJD? nä, då hade hon synpunkter på att jag hade tagit bort ett par detaljer som inte längre kändes lika relevanta eftersom de var den del av missförståndet, och så fick vi ha en lång och meningslös diskussion om ifall uppgiften gick ut på att visa att man förstått en princip eller att man skulle visa att man hade så många alternativ som möjligt och jag kände bara att näe, jag ORKAR INTE och hade extremt stor lust att svara att gör det själv då för helvete. men det gjorde jag inte. och vi har ytterligare två grupparbeten som inte har blivit rättade och jag är så IN I DÖDEN trött på detta nu att jag inte ens orkar tänka tanken på hur man ska hantera ytterligare eventuella kompletteringar med den här sega människan från HELVETET.

utöver det är det en hemtenta som ska skrivas, individuellt tack och lov, och i dagsläget så har jag svarat på alla uppgifter utom en och den är så tråkig att klockorna stannar. ja, sen kan vi ju plussa på med en rejäl dos pms, och rätt mycket att göra på jobbet och min arm har inte blivit bättre trots att jag har gjort mina sjukgymnastikövningar. BLÄ.

men annars var helgen okej. i lördags gjorde jag väl inget mer än att gå i skogen med hundarna och ligga på soffan och glo på sändningarna från nobelmiddagen. igår gick jag upp klockan sex, åkte och la sex spår, höll spårkurs för sex hundar och sedan hängde jag lite med N och barnen. kom hem, eldade i kaminen, läste och slötittade på tv. sedan fick jag ett ryck och bakade bröd och lagade mat och funderade även på att öppna hemtentan, men gav fan i det, det är ändå en vecka kvar till inlämning.

nu väntar en späckad jobbvecka och utöver det bio på onsdag och julmiddag på torsdag kväll och spårkurs på söndag. men ja, det är ju trevliga grejer och sen KAN det vara så att jag bara ska jobba ett par dagar nästa vecka och sedan vara ledig ända till trettonhelgen, jag hoppas på besked om det snart så man kan börja räkna ner.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.