måndag, igen

.jag 2016-12-05 07:48 (inga kommentarer)
jamen nu är jag på andra sidan. ja, alltså inte död, utan på andra sidan hela den här höstens ackumulerade stressberg. och nu ska jag verkligen unna mig att ta det lugnt, klappa mig själv på axeln och säga att det där fixade jag ju faktiskt FÖR JÄVLA BRA.

det där jävla grupparbetet höll faktiskt på att ta knäcken på mig. i fredags satt jag i telefon i TRE TIMMAR med den här söliga och omständliga människan som jag grupparbetar med. plus ett par timmar i lördags och kanske en halvtimme igår. jag är kanske sämst i Sverige på grupparbeten, för jag tycker ju att man bara snabbt som ögat delar upp alla uppgifter mellan sig och sen jobbar man för sig själv med sina grejer och sedan klipper man ihop allting på slutet. jag tycker det är både meningslöst och slöseri med tid att sitta och gagga om detaljer stup i kvarten, men nu var upplägget tyvärr sånt att det krävdes, åtminstone ibland. hade jag fått bestämma så hade de här telefonsessionerna inte varit så utdragna, men skitsamma för nu är det KLART. så himla skönt. ja, under förutsättning att det inte måste kompletteras förstås, men den dagen den sorgen. det är dock lite märkligt, för i kursguiden står det att de "strävar efter att ha en tät dialog med studenterna". på den här kursen har det har varit inlämning var fjortonde dag och nu ligger det tre orättade inlämningsuppgifter och svävar i tomma intet. sex veckor utan ett livstecken känns ju inte precis som att de strävar sådär jättemycket. men jaja.

idag ska jag till en sjukgymnast, jag blir KNÄPP på min arm som jag överansträngde eller nåt när vi bar pellets för...snart två månader sen? och som fortfarande gör ont och nu har jag verkligen inte ansträngt den alls. jag har provat massage, tens, liniment, antiinflammatoriskt, vila, inget funkar och nu börjar jag bli rätt så trött på det här. så jag hoppas att sjukgymnasten kan bidra med något litet mirakel. fast det är väl ingen större risk, men jag måste ju åtminstone prova.

nä, men annars har jag det väl rätt så bra just nu. det kommer säkert att ändras, så jag passar på att njuta så länge det varar.






Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.