svettigt

.jag 2016-11-17 06:36 (2 kommentarer)
jag lever ju lite i skuggan av två rätt så ångestskapande grejer. dels är det den här koncerngemensamma grejen som jag och min chef ska iväg på nästa torsdag och fredag, som jag inte ens har hunnit förbereda mig på och jag ska skriva en gigantiskt powerpointpresentation om vår organisation och verksamhet IN ENGLISH PLEASE. vet inte vad jag ska skriva på svenska ens. den andra grejen är Den Stora Revisionen, som kommer på måndagen och tisdagen veckan därpå, och det är minsann inte så himla lätt att bygga upp ledningssystem från delar av en kraschad organisation där ingenting har gjorts ordentligt från början, så det känns ju rätt skakigt att vara en av "ledningens representanter" i det sammanhanget. speciellt som jag tänkt att min chef skulle vara klippan som jag skulle kunna luta mig mot, för han har ju varit med förr och vet vad de brukar vilja titta på och fråga om, men han bara "nää...det var ju [puckochefen] som skötte allt det där", och nu är ju inte puckochefen kvar och GUD VET HUR DET HÄR SKA GÅ. det är inte det att jag inte vet vad det handlar om, det är det att jag skulle behöva kanske ett halvår på mig att sätta mig in i allting så att jag kände att jag hade koll. och det halvåret har jag inte, jag har tio dagar eller så. hejaheja.

ja, som om det inte var nog med det så ska vi ha tillsynsbesök från miljö- och hälsoskyddsnämnden idag, det hade jag liksom förträngt på något sätt, men vi har det två gånger om året eftersom vi är en tillståndspliktig verksamhet, och jag ansvarar i och för sig inte för allt som rör tillståndet, men vissa delar och jag känner ändå att DET HALTAR, jag har inte hunnit med att följa upp vissa grejer som jag borde ha följt upp sedan förra besöket, hela detta året har jag tänkt att jag ska göra det så fort det har lugnat ner sig lite, men det har ju inte lugnat ner sig förrän kanske möjligen nu, men det är ju så dags. och vår inspektör är jättehård och skiter väl i att vi har omorganiserats och bytt affärssystem och haft mycket att stå i, man ska ju sköta sina ålägganden ändå. såklart.


och jo, jag fattar att det inte är rimligt att jag a. ska sköta två heltidstjänster, b. kunna allt som rör min nya tjänst när jag knappt fått vare sig utbildning eller tid att sätta mig in i det. det är inte rimligt, det hade jag sagt till vem som helst som hade beskrivit en sån situation, men när det handlar om mig så tycker jag visst att det mest handlar om att jag är lat och kanske lite korkad också. fastän jag FAN I MIG varken är det ena eller det andra.

men det finns ingen tid att sitta och kvida över detta. nu gäller det alltså:
1. tillsynsbesöket - idag.
2. koncerndagarna - 24 och 25 november.
3. revisionen - 28 och 29 november.

allt detta är grejer som ligger så långt utanför min komfortzon att jag inte hittar ord att beskriva det. och just nu känner jag mig feg och väldigt obenägen att kliva ur den där zonen, fast jag vet att man måste för att utvecklas.
men den 30 november ligger allt detta bakom mig och förhoppningsvis har både jag och mitt jobb även överlevt och säkert har jag växt som människa eller nåt sånt fint på köpet. men just nu har jag ungefär alla stressymptom som finns i hela världen och några till och känner mest att JAG. VILL. INTE.

jag längtar till den 30 november, kan man väl säga. tills dess: DET SOM INTE DÖDAR HÄRDAR. nu kör vi.

Tinto

Jamen ibland dödar det faktiskt! Jag säger bara att det är tur att du hat hundarna som får ut dig i naturen, annars vete hundan(!) hur du klarat allt det där. Vad skulle hända om du satt tyst och still på de där jobbmötena och när de vänder sig till dig säger du bata att det vet du inte för det har inte du hunnit med (or words to that effect, du fattar grundtanken, jag vet ju inte hur det går till på ditt jobb) ... De lär väl inte skjuta dig?!? Här skulle jag vilja skriva "var rädd om dig", men är det ens nån idé? Kram!

2016-11-17 11:58:46

.jag

@Tinto: tack för att du bryr dig om! <3

2016-11-18 05:33:15


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.